Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSD sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi elimizde çizilmiş bir logo var. PSD dosyası. Ben bunu bir firmaya göndereceğim bu firmadan onu bize hazırlayacağı peçetelerin üzerine basacak. Ama gönderdiğim PSD dosyasını açamıyorlar. Telefon ettiler başka bir formatta gönderin diye.
Ben nero photosnap viewer ile açabiliyorum. Nasıl bir yol izleyip adamlara bunu tekrar gönderebilirim. tabi başka formata dönüştürerek.
Bu konu epey bir cahilim. Yardım.
Mesaj tarihi:
basacak adama en azından psd yollaman daha doğru da, tasarımı görmek isteyenler göremiyosa onlar için ayrıca jpg olarak göster. tiff olarak da işine yarar, ama yine göremeyebilirler. bi de cmyk ile çalıştın umarım.
Mesaj tarihi:
yüksek çözünürlüklü baskılar için genelde tiff kullanıyolar. ha sen bmp falan da gönderebilirsin öyle pro bi durum yoksa.

psd'de biliyosun, değişiklik yapabilmeye olanak sağlıyo, bi nevi taslak dosyası. adamlar bişi değiştirmicekse psd'ye ihtiyaçları zaten yok.
Mesaj tarihi:
Ben aracıyım. Karışmam. Komple bu olmayacakmış. Yazılar falanda var. Bu ufak bi şekilde olacakmış kenarda köşede. Baskıya hazır hali nası olacak bilmiyorum tabi.
  • Yeni Oluştur...