Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Şimdi elimizde çizilmiş bir logo var. PSD dosyası. Ben bunu bir firmaya göndereceğim bu firmadan onu bize hazırlayacağı peçetelerin üzerine basacak. Ama gönderdiğim PSD dosyasını açamıyorlar. Telefon ettiler başka bir formatta gönderin diye. Ben nero photosnap viewer ile açabiliyorum. Nasıl bir yol izleyip adamlara bunu tekrar gönderebilirim. tabi başka formata dönüştürerek. Bu konu epey bir cahilim. Yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 save as de jpeg olarak kaydet gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 baskıysa cmyk tiff yap yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 basacak adama en azından psd yollaman daha doğru da, tasarımı görmek isteyenler göremiyosa onlar için ayrıca jpg olarak göster. tiff olarak da işine yarar, ama yine göremeyebilirler. bi de cmyk ile çalıştın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yüksek çözünürlüklü baskılar için genelde tiff kullanıyolar. ha sen bmp falan da gönderebilirsin öyle pro bi durum yoksa. psd'de biliyosun, değişiklik yapabilmeye olanak sağlıyo, bi nevi taslak dosyası. adamlar bişi değiştirmicekse psd'ye ihtiyaçları zaten yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben yazana kadar herif girmiş araya. ne giriyon lan herif?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abi feyıl ya of. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 asıl ben yazana kadar sen girmişsin araya !!1 lightsaber fotonu koydurtma bana!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abi peçeteye basacaklarmış ne kalitesi dsfdsf tiff mif euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 lolol. koy lan nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 meh. sağ tıkta çıkmadadı save as açtım dosyayı kurcaladım iyicene. save as ten jpeg e çevirdim. göndereyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 olm araya girmesenize. analog baskı olacak sonuçta, cmyk tiff en doğru yaklaşım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: abi peçeteye basacaklarmış ne kalitesi dsfdsf tiff mif euhe haa peçeteyse gif bile olur abi sdfkjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 gerek yok kaliteye yaa :]. ıslak mendil üzerine basmalık logo sonuçta. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ıslak mendil mi? akar lan o nası bascaanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 alakasız sonuç alırsan görürsün :D evdeki printer gibi bişey basmıyo çünkü onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 LAN ARAYA GİRMESENE HIRBO!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mr_Hand said: LAN ARAYA GİRMESENE HIRBO!1 sus lan piliç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paket üstüne basılacak. Ahah. Aha böyle bişey. http://img42.imageshack.us/img42/9271/logohazr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 jpg falan verirsen, hele RGB profilde verirsen, basıldığında tasarımına nazaran saçma sapan renklerle karşılaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Arma said: Paket üstüne basılacak. Ahah. Aha böyle bişey. http://img42.imageshack.us/img42/9271/logohazr.jpg bunu basmayın. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ben aracıyım. Karışmam. Komple bu olmayacakmış. Yazılar falanda var. Bu ufak bi şekilde olacakmış kenarda köşede. Baskıya hazır hali nası olacak bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sen karışmıyosan tasarımı en son kim yapıyosa ona psd olarak yolla, adamlara jpg halini göster budur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Öyle yapacam artık. 2 sinide gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar