EvrimDýþý Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 muayenede hikayeden anlatırlardı hep küçükken yok çubukla durtuyolarmısta dotu falan fılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 arkadaşları soymuşlar tecilde donlarına kadar, yarın bence gidicem tecile tırstım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 geçen sene öyleydi valla. şubeden şubeye değişiyodur belki. bu sene gitmedim gerçi ne değişti bilmiyorum. online sistem geçen senede vardı gerçi ama biraz garipti. dial-up ile bağlanıyolardı. sonra diğer memur çık ben bağlancam diyodu. böyle 2 saat bekleşiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Laorx said: arkadaşları soymuşlar tecilde donlarına kadar, yarın bence gidicem tecile tırstım asdf o kadar komik bir ortam oluşuyor ki, utanmaya, tırsmaya felan fırsat kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Soymuyolar tecilde arkadaşlar hurafe bunlar. Boy ölçüyolar kiloya bakıyolar ameliyat bıdıbıdı varmı diyip gönderiyolar. Bana öyle yaptılar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sana denk gelmemiş muhtemelen "lan tecile geldik niye soydu bunlar wtf" diyen zilyon tane adam vardı ben gittiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 said: söz sükutsa gümüş altındır ahah bunu gördüm ne yazıcağımı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bende duyduğumda şok olmuştum, tecil diye gidip tazmanya donuyla çırılçıplak kalırmı bir insan ya, gülcem gülemiyorum diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 izmirdeki subede soymuyolar demek ki, bana da olmadi delikanli adamlariz zaten diye dusunmuslerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 donla kalicak kadar soyuyolar istanbul bakirkoyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 O askeri hastanenin doktoruna kalmıs bir sey.Aynı hastanede arkadasımı soydular,ben 3 ay sonra gittim baktı tamam gec git dediler.Takmamak lazım o kadar. Askerlik yaklastıkca heyecan olmam lazım,tam tersi bir huzur kaplıyor bünyeyi.Sanırım askerligin ilk sabahı 5 de kalkıp,soguk suyla traş olurken bu huzur kendini binbir küfüre gark ettirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 26 sında sevk dilekçesinin kabul olup olmadığı belli olur diyorlardı. bugün aradım, "ertelendi 2 si gibi belli olur" diyorlar :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 10 unda dediler ben arayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 banada 10 u gibi ara dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hmm peki kütüğünüzün olduğu yeri mi ara dediler, yoksa oturduğunuz yerdeki askerlik şubesini mi? bana "2'sinde kütüğün nerdeyse orayı ara" dediler. neyse gerçi çok da fark etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nerden yaptırdıysan artık işlemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 valla hastaneye sevk ıcın gıttım soydular ustu , ayakkabıları cıkarttılar, pantolonunda pacasını sıyırttılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben gidiom aralıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 elaidi said: Kimler gidiyor? yusuf yusuf musunuz. kütükler nerde? teğmenin yaptıkları askerden soğuttu mu? sdfs nefes fragmanını izlediniz mi? vücut komando olmaya müsait mi? başvuruyu yaptınız mı? ben de gidiyorum ve komando istedigimden biraz yusufum kutuk istanbul, tegmen hapiste ondan sorun yok izledim musait yaptim hatta kasim 15 te astek qualification a giricem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Kasım 15 mi ? Aralik 1 de degil mi sınav ? Ben daha subeye bile gitmedim, Ekimde aradım hasta mısın Aralık'ta askersin, Kasım gibi git işte falan dedi adam. Bir rahatlık.. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 valla bana da biri ole dedi ben de emin deilim, tek bildigim sinav giris kartimi 10 kasimdan sonra subeden alacagim.. yanlis bilebilirim, su anda george bush ile ne kadar ilgileniyosam askerlikle de o kadar ilgileniyorum o yuzden net bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ben bu dönemi kaçırdım bir daha sanırım nisan da var değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Valla şubedeki soyma hiçbirşey, esas acemi birliğinde anfide o kdr kişinin önünde 10 kişilik gruplar halinde soyununca görürsünüz :> Hiç utanma olmuyor, sadece nasıl biyer burası diyorsunuz. Valla siz gelinde biz çıkış biletlerimizi alalım :> Herkese iyi askerlikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Beyler geciktirmeyin ne yapın ne edin çıkartın şu askerliği aradan. Ben şuan Trabzon'da yapıyom, etrafta çok fena 12 ay söylentileri dolanıyor. Sonra patlarsa fena olur ahahaha. Ayrıca Sahil Güvenlik düşecek arkadaşlara şimdiden tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 aradık şubeyi "gel al lan belgeleri" dediler off gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar