Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Nakamura said: Mortis said: offf ben naapıcam ya mezun oldum iş arıcam fakat askerlik derdi var ailem bahar döneminde gidersin dio. aralıkta gidip yaz öncesi bitirmiş rahatlamış dönmek var vs. fakülte mezunusun demi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 tecil için kaçlı olmamız gerek en küçük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aralıkta gidemezsin artık muayene süresi falan geçti bi sonraki döneme anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 eagle_dnz said: tecil için kaçlı olmamız gerek en küçük? 89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 anladım 88liyim tecil içi gitmem gerek yani öyle mi? 2 yıllık okul bitirdim bu sene yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 geç kalmışsın inzibatı arıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ara bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 açık öğretim bişiler yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 tecil hakkım var 2 senelik ya gider tecil ettiririm bikaç güne seneye tekrar üniversite ihtimalim yüksek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Fistan said: aralıkta gidemezsin artık muayene süresi falan geçti bi sonraki döneme anca yok yau.. 31 ekim son gün, aralık dönemi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mortis said: evet E git o zaman, fazla bekletme kizi, dugunu yaza yetistirin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leafall Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 inşallah anıtkabire düşmezsiniz yoksa heba olursunuz buralarda :D kısa dönemlere karşı değişik şeyler yaşatıyolar resmen. atarsa 212 kafayı yedim sabit dura dura helplx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 şimdi başvuru yaptım ben. kasımda tekrar gel dediler. kasımda ne olacağını sordum, ama mıy mıy mıy ağzında bişeyler geveledi, benim sinirlerim gergindi, bi daha sormadım. 1,5 gün helak oldum zaten orda. kasımda naapıcaklar bunlar bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 İşte nüfus cüzdanı, verdikleri 1-2 belge bi de diploma fotokopileriyle falan götürücektik sanırım. Ben de unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mr_Hand said: şimdi başvuru yaptım ben. kasımda tekrar gel dediler. kasımda ne olacağını sordum, ama mıy mıy mıy ağzında bişeyler geveledi, benim sinirlerim gergindi, bi daha sormadım. 1,5 gün helak oldum zaten orda. kasımda naapıcaklar bunlar bana :D sınav tarihi verecekler. başka bir şey varsa da bilmiyorum. 1-2 aralık gibi de tuzla'da sınava gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kasımın ilk haftasında söyleyeceklermiş aralığa çıkıp çıkmadığımızı ama iyice stres oldum ben. Güya gönüllü aradan çıksın diye dilekçe verdim ama tutuşmaya başladı bir yerlerim. Zaten şişkoyum daha fazla tırsmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ali ve can, komando olacak olmaniz cok uzucu ama bi yandan da hayvan gibi vucut yaparsiniz euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 aha torunlar geliyo sdafasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Benim askerlikle ilgili kafama takılan en büyük şey şimdi kasım kasım kasıyoruz kendimizi belli şeyler yönünde . Ben kendimi kod bakımından kasıyorum . Askere gidip en kısasından bi 5.5 ay askerlik yapıp dönene kadar bilgiler uçup gidermi acaba diye düşünüyorum , bide uzun dönem çıkarsa iyice başa mı dönerim acaba korkusu var doğrumu yanlışmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 doğru, kasma bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Hmm olmadı bak bu dediğin . Üzmek için mi söyledin beni =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Penthesilea said: ali ve can, komando olacak olmaniz cok uzucu ama bi yandan da hayvan gibi vucut yaparsiniz euheuh biz zaten komando gibi adamlarız olm asıl seni yapacaklar komando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tecil ettirmeye gidecem de üsküdar askerlik şubesine ne götürmem gerekio bi de ne kadar sürüo? çok sıra varmış diolar ne öneririsniz gidip sıra alıp sonra ertesi gün gidilio mu nedir olaylar nasıl gelişio bahsetseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kütüğünüzün bulunduğu yerin askerlik şubesine giderseniz çabuk halledersiniz. yoksa faks fln bekletiyolar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 o eskidendi yaw, şimdi online herşeyi çatçat hallediyorlar. Bende yabancı şubeye gittim, muayene felan olmasa 10 dakikaya çıkmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar