Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 31 Ekim son yoklamanın son günü. O tarihe kadar beklerseniz sizi muhtemelen nisan celbine olmadı ağustosa kadar atabilirler. Ne kadar erken o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şimdi benim okulum şubat mart gibi falan bitecek, bittikten sonra hemen askere gideyim istiyorum, en yakın ne zaman askere gidebilirim ki? Bir de askerdeyken yüksek lisans başvurusu yapsam; askerliğim şu zamanda bitiyor desem okul "he gülüm tamam" der mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Ulan nerdeyse almıyorlardı 4 kilo fazlayım diye bilgisayar kabul etmedi. Sonra hallettiler ama =) Sağ olsunlar bayağa iyi insanlardı görevlilerin hepsi duyduklarımın aksine, ama 30 40 tane götü boklu adamla küçücük bi odada koyun koyuna ve sadece donla durmak yüksek hasarlar bıraktı bünyemde. Muhtemelen aralıkta gidersin cnms dedi ordaki bayan. oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 herkes anlatıyo don mon bekleme filan da, sağlık ocağına gönderirlerse "iyi misin?" diyolar "evet" diyosun. o kadar :P yanlız ilk gittiğimde adama ısrarla "aralıkta gitmek istiyorum." dememe rağmen adam gitmiş tecili işaretlemiş. sağlık raporunu getirince fark edip düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 OF 2.5 AY KALDI HATTA 2 AY 13 GÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 GERME LAN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Götünüzden kan alıcaklar lan 2 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Neden bu kadar stres yapiyorsun ki ? Mis gibi gidecez 6 ay minimum kafa dinleyecez. Ne is var, ne proje, ne sorumluluk.. Bu aksam ne yicem diye bile dusunmeyeceksin. Daha kebap durum mu var ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sharky ss aldım, 6 ay sonra çıkarıp koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 dostum 6 ay seks yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Buna yorum yapmiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çabucak gidip gelelim işte hayırlısıyla. daha da var lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 götler tutuşmaya başlamış bakıyorum da ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 "Abi bence abartıyolar ya o kadar kötü değildir..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ya çok zaman değil de uzun dönem çıkarsa nolcak asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 uzun donem baya bi tatsız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 olm ahah bi arkadaş uzun dönem erzurum çıktı orda eve çıktı uzun dönem çıktı diye kız arkadaşı ayrıldı heriften direk falan ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ya ben askerliği tecil ettircem 88liyim gitmedim bayadır sorun çıkmaz umarım bi tarih var mı kaçak sayılmadan gitmem gereken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 arkadaşlar herkes uzun dönem gidiyormuş yakın zamanda kayıt yaptırdıysa teyzem söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 teyzen başbuğ mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ne kadar yakin? ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 geyiğin iki boynuzu birbirine ne kadar yakınsa o kadar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 korkuyu arttırıp kısa dönem çıkınca ki sevinci doğruğa ulaştırmayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 uzun donem cikarsa seni bulurum cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar