Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 hmm beyler askerde sabaha kadar mokokoymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 aksama kadar da rokoko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 hmm öğretmenlik mezunları öğretmenlik yapabiliyor mu yoksa anca rüyanda mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yok yapıyormuş genelde.. zaten sevk alırken optik form dolduruyorsun.. orada seçiyorsun ne olmak istediğini; "yedek subay, er, öğretmen" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 seciyosun da, sen sectin diye veriyolar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 veriyorlar ama neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mr_Hand said: bugün daha önce de yaptığım gibi kendi kütüğümün olduğu askerlik şubesine gittim. 8 saat falan bekledim. 2-3 imza basit bikaç ıvır zıvır mühür. zarfı aldım. aralıkta "hadi bana eyvallah" diyorum. hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 aquila said: seciyosun da, sen sectin diye veriyolar mi? yok sen seçtin diye değil de.. "genelde" öğretmen yapıyorlarmış. aynı doktorların hep doktorluk hizmeti yapması gibi bir şey.. ben mesela dedim "ben istanbul'da kısa dönem yapıcam askerliği". ağır konuştum ama, bi tırstılar.. böyle kem küm derken, "tamam" dedim "dağılın şimdi". yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 önce bi teşekkür edeyim. sharky said: Mr_Hand said: bugün daha önce de yaptığım gibi kendi kütüğümün olduğu askerlik şubesine gittim. 8 saat falan bekledim. 2-3 imza basit bikaç ıvır zıvır mühür. zarfı aldım. aralıkta "hadi bana eyvallah" diyorum. Valla ben de TR a gelince bunu yapmayi dusunmuyor degilim. Oturdugunuz yerle, kutugunun oldugu yer ayni mi ? Eger farkli yerlerdeyse, sinava nerde gireceksin ? şarki toplam 3 günüm gitti bütün başvuru-zarf alma vs. işlerine. başvuru sırasında sallanmayıp sabah biraz daha erken gitrseydim o da 2 gün yerine 1 günde biterdi. kendi şubesinden olmayanlar ne gibi bi sıkıntı çekiyo bilmiyorum gerçi ama, saçma sapan bekleyerek bile en fazla 3 gün harcadım yani. bu arada, ben kozyatağında (kadıköye bağlı) oturuyorum ama kütüğüm fatihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Teskere demeyin lan şuna.Tezkere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar