Goarth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Joker said: işi bilmiosunuz, ben uzun dedim kısa vercekler. kısa ve kalın mühendis adamsın akıllı adamsın ama kısa gitmeyeceksin yedek subaysın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Arkadaş makine müh. sora bi de yüksek yaptı... Şimdi kısa dönem demesine rağmen Cizre Mekanize'de. Uzun dönem. fotoları var böle, her taraf sapsarı, yanındaki tankın namlusu ve diğer uçaksavarlar vs. dağlara yönelmiş, taş-toprak tek tük çalıdan başka hiç bişey yok... sdf. yusuflayın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 selam yusuf. a sana da selam küçük yusuf. bak yaramaz yusuf da gelmiş.. tüm yusuflar toplanmış valla. yusuf, yusuf, yusuf.. GELMEYİN LAĞN olm ben "askerlik gelsin de geçsin" diyordum.. kalan günler azalınca halime üzülmeye falan başladım ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bu uzun dönemin içeriği ne ? maaş alma dışında yedek subay naapıyo ?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 mesai ile çalışıyor normalde, sabah gidiyosun akşam evine geri dönüyorsun ve maaşını alıyorsun. Ama bazen çok aşırı oyuyorlar böyle evine gidemiyorsun felan. 1.7 civarida maaş alıyosun 3. aydan sonra sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 27 GÜN KALDI - 26 OLUCAK AZ KALDI VALLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ordunun isine yarayan bir bolumde okumussaniz ( Mak. Muh, Bilg. Muh., Insaat Muh., etc. ) uzun donem gitme sansiniz daha artiyor diye biliyorum. Sonucta adamlar isine yarayanlari aliyor. Ha mesela ben Maden Muh. okudum, o kadar mutluyum ki :D Henuz Maden Muh. okuyup da uzun donem gitmis bir arkadasla karsilasmadim. Tam tersi olmak uzere, Bilg. Muh. okuyup da kisa gidenle de karsilasmadim ornegin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 makine pc tıp, bunlar kafadan uzun zaten işletme mezunuyum ben %1 şans var ahah ortada 1 milyon tane adam olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ekonomi de pek uzun gitmiyor dimi? 25 kaldı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mr_Hand said: Arkadaş makine müh. sora bi de yüksek yaptı... Şimdi kısa dönem demesine rağmen Cizre Mekanize'de. Uzun dönem. fotoları var böle, her taraf sapsarı, yanındaki tankın namlusu ve diğer uçaksavarlar vs. dağlara yönelmiş, taş-toprak tek tük çalıdan başka hiç bişey yok... sdf. yusuflayın şimdi.aa can, bak seni anlatiyo sdfsfadsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 can masterda yapmadi, upuzun doneme alirlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bazen bne de mi askere gitseydim lan diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 git tabii son 2 haftadır piskoloji felan kalmadı, çürüdüm resmen daha son haftası var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ne alıyoruz şimdi yanımıza? sim kart filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kayganlaştırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ama senin ruh halin hakkaten bi acaip olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 durun bakalım nereye düşünüyorsunuz belli olsun ona göre alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kesin en lanet yer çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bugün daha önce de yaptığım gibi kendi kütüğümün olduğu askerlik şubesine gittim. 8 saat falan bekledim. 2-3 imza basit bikaç ıvır zıvır mühür. zarfı aldım. aralıkta "hadi bana eyvallah" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bende aralıkta paket havası olacam. Yalnız dikkatimi çekti "askere git ne mallar görecen" lafını daha gitmeden gerçek olduğuna şahit oldum; Arşive gittim dosyamı almak için,görevli mal-er "işlem fişi aldın mı?" dedi yok diince git al muhabbeti indim aşşa 20 dk bekledim sıra geldi herkese fiş var bana yok dedim" yaw fiş istedi yukarda arşivdeki asker" yaw gerek yok söle mala versin dosyanı dedi. lan gittim 20 dk evvel fiş nerde die soran adam kapıdan girdim ne fiş ne başka bişe sormadan "adın ne?" dedi dosyamı verdi.! ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mr_Hand said: bugün daha önce de yaptığım gibi kendi kütüğümün olduğu askerlik şubesine gittim. 8 saat falan bekledim. 2-3 imza basit bikaç ıvır zıvır mühür. zarfı aldım. aralıkta "hadi bana eyvallah" diyorum. Valla ben de TR a gelince bunu yapmayi dusunmuyor degilim. Oturdugunuz yerle, kutugunun oldugu yer ayni mi ? Eger farkli yerlerdeyse, sinava nerde gireceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 iki günlük sıra, imza, cart curt rezaletinden sonra zarfı aldım. aralık başında sınav, sonra da yaylalar yaylalar.. moralim çok bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bu da gelir bu da geçer beyler :D Hayırlı tezkereler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 herkese hayırlı teskereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar