Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 Aralık Asker'e gidecekler

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaş makine müh. sora bi de yüksek yaptı... Şimdi kısa dönem demesine rağmen Cizre Mekanize'de. Uzun dönem. fotoları var böle, her taraf sapsarı, yanındaki tankın namlusu ve diğer uçaksavarlar vs. dağlara yönelmiş, taş-toprak tek tük çalıdan başka hiç bişey yok...

sdf. yusuflayın şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ordunun isine yarayan bir bolumde okumussaniz ( Mak. Muh, Bilg. Muh., Insaat Muh., etc. ) uzun donem gitme sansiniz daha artiyor diye biliyorum. Sonucta adamlar isine yarayanlari aliyor.

Ha mesela ben Maden Muh. okudum, o kadar mutluyum ki :D Henuz Maden Muh. okuyup da uzun donem gitmis bir arkadasla karsilasmadim.

Tam tersi olmak uzere, Bilg. Muh. okuyup da kisa gidenle de karsilasmadim ornegin..
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

Arkadaş makine müh. sora bi de yüksek yaptı... Şimdi kısa dönem demesine rağmen Cizre Mekanize'de. Uzun dönem. fotoları var böle, her taraf sapsarı, yanındaki tankın namlusu ve diğer uçaksavarlar vs. dağlara yönelmiş, taş-toprak tek tük çalıdan başka hiç bişey yok...

sdf. yusuflayın şimdi.
aa can, bak seni anlatiyo sdfsfadsgf
Sosyal ağlarda paylaş

Bende aralıkta paket havası olacam.

Yalnız dikkatimi çekti "askere git ne mallar görecen" lafını daha gitmeden gerçek olduğuna şahit oldum;
Arşive gittim dosyamı almak için,görevli mal-er
"işlem fişi aldın mı?" dedi yok diince git al muhabbeti
indim aşşa 20 dk bekledim sıra geldi herkese fiş var bana yok
dedim" yaw fiş istedi yukarda arşivdeki asker"
yaw gerek yok söle mala versin dosyanı dedi.
lan gittim 20 dk evvel fiş nerde die soran adam kapıdan girdim ne fiş ne başka bişe sormadan "adın ne?" dedi dosyamı verdi.! ak.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

bugün daha önce de yaptığım gibi kendi kütüğümün olduğu askerlik şubesine gittim. 8 saat falan bekledim. 2-3 imza basit bikaç ıvır zıvır mühür.

zarfı aldım.

aralıkta "hadi bana eyvallah" diyorum.

Valla ben de TR a gelince bunu yapmayi dusunmuyor degilim. Oturdugunuz yerle, kutugunun oldugu yer ayni mi ? Eger farkli yerlerdeyse, sinava nerde gireceksin ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...