Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Yeni bi lg monitör aldım da şimdi ayar yapmaya çalışıyorum ama 1024x768 hali dışında çoğunda böyle ekranda bi titreme oluşuyor . 1440 x 900 kullanın diyo monitör en iyi sonuçlar için ona çevirdim çözünürlüğü gene bi titreme fln var nasıl düzeltebilirim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ekranı farklı bi prize tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Iıh olmadı refresh rate i de ekranın desteklediği en yüksek değer yaptım . Nette baktım da şöyle bi eğer ekran kartı o çözünürlüğü desteklemiyosa olurmuş böyle şeyler . Sırf bi çözünürlük içinde yeni ekran kartı almak istemiyorum ama diğer çözünürlükler de de adam gibi yakalayamadım boyutları . Bunun böle titremesinin ekrana bi zararı olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ekranı bilmem de gözüne zararı olacağı kesin. 1024x768 üstü çözünürlük desteklemeyen ekran kartının 15 yıllık falan olması lazım herhalde. Hadi 1900x1200 falan gösteremese anlarım. Ekran kartı sürücüleri güncellemeyi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 16:10 işte. Ekran kartı kaldırmıyorsa bir alt çözünürlüğü dene bu orandaki 1280*800 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Elimde fx 5200 var . sadece Wide screen olan bütün çözünürlüklerde titreme yapıyo sanırım . 1280 x 1024 de yapmıyo mesela . Ekran kartının en güncel versiyonu pcyi kastırıyo nedense bugün 175.16 yı önerdi nvidia nın sitesi yükledim baya bi kastı . Şimdi geri 91.31 yükledim . Oyy oy 1280 x 1024 yapıp wide moddan çıkardım ekranı şimdi öyle kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 benim de bir sorunum var monitörle ilgili burda soruyum bari hazır konu varken. 10 yıllık monitörüm için 1.8m lik uzatma kablosu aldım ama uzatma kablosunu takınca ekrana görüntü gelmiyor.sizce sorun kabloda mı yoksa monitörde mi?ya da başka bir önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Benimkinin sorununun ne olduğune söyleyebilicek yok mu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ilk mesajını dikkatli okumamıştım, derdin biraz garip. tam olarak nedenini böyle söylemek zor. başka bi bilgisayarda bi dene ekranını. ekran orda düzgün çalışıyosa ekran kartında sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar