Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dumur oldum..

Eoteyn

Öne çıkan mesajlar

Bu gün annemin doğum günü biraz önce kendi gelip uyandırdı parmağında tek taş bir yüzzükle babam doğum günü hediyesi almış.

çok enteresan insanlar yaşlanınca değişebiliyorlar sanırsam, bu güne kadar evde hep şöyle bir düzen vardı asker emeklisi babam özel günleri zart zurtları asla hatırlamazdı, sallamazdı. Hatta geçtiğimiz yıllarda annem yine bir doğum gününde babama "bu gün ne" diye sorduğunda şaşkın şaşkın bakan babam "ne söylesene" demiş, üstüne somurtan annem "doğum günü" dediğinde babamın tepkisi "benim doğum günümmü?" olmuştu..(ki kendisi 18 ocak doğumludur).

ben beklemezdim açıkçası böyle bir hareket babamdan hala da inanma sınırlarımda güçlük çekiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

''aldatiyordur'' diyenler agir sacmalamis.
bu yasta aldatacaksa adam, kalkip o kadar seneden sonra tek tasli yüzük almaz. kendini daha baska bir sekilde affettirir aka vicdanini rahatlatir.

tek tasli yüzük kesinlikle bir jesttir. ve aldatilmanin üzerine atilabilcek bir adim degil.

bunca yil ''özel günleri unutma'' gibi ufak hatalarindan sonra, icinden gelmis adamin sasirtmak istemis.

ne güzel, babana saygi duydum.
Sosyal ağlarda paylaş

aldatma olmaz.. zamanında tek başına gitmesi gereken yurt dışı görevlerine bile bi şekilde annemide götürmüştür. o iç güdüsü olan adam için öyle fırsatlar kaçmazdı.. üstüne emekli olduktan sonra alkol sigara falan hiç bişiy yok... denildiği gibi eskinin pişmanlığı sanırsam bide yaşlanmanın verdiği değişimler.. aldatma olasılığı ben burda okuyana kadar aklıma bile gelmedi.. adamı tanıyorum çünkü. başlığı açma amacımda ne kadar öküz duygusuz bi adam da olsanız zaman ve yaşlılık insan ı değiştirebiliyo teması üzerine kuruluydu. :)

bu arada fistan hocam sahte değilmiş. (bende sahte beklerdimde).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...