Kaenu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 AMD Athlon 64 X2 Dual core Processor 4400+ 2.30Ghz 1022MB RAM 256MB Nvidia 8400 Gs Sistemim ile aşağıda koyucağım ayarlarda oynarken sık sık donmalar,takılmalar yaşıyorum. Hele kalabalık Sce.lerde kargaşa ortasına giremiyorum,girsem çıkamıyorum,kilitlenip kalıyorum. Bu yüzden oyundan hiç bir zevk alamıyorum,oyunun minimum sistem gereksinimlerine az çok uyuyor bir de ayalarıma göz atın sorun nerede ? http://img42.imageshack.us/img42/6831/ayarj.jpg Full Screen oynamamayı bile deniyorum .. :( Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 RAM çok az, ekstra RAM olayı kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaenu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Hmm.. Bir ara düşündüm aslında da taktırdığım halde olmazsa diye korktum. 1GB ram ortalama ne kadara patlar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Kaenu said: Hmm.. Bir ara düşündüm aslında da taktırdığım halde olmazsa diye korktum. 1GB ram ortalama ne kadara patlar ki ? 2 gb 90 lira filandı ddr2 800 mhz benim sistem : Ati Radeon HD 4850 Amd Phenom 8650 2.4 ghz triple Core 3.5 mb önbellek 2 gb ram DDR2 800 mhz var ve fulledim oyunu hiç problem çıkarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 o ekran kartıyla çıkmaz tabi çıakrsa ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abiiiii o ekran kartıyla zo,r sc lerde takılıyorsa keep de falam durumu n eolur düşünemiyorum, oyun genel olarak rvr üzerine kurulu oldugu için sana acilen ekran kartı ve ram gerekiyor hatta işlemcide gerekiyor en iyisi yol yakınken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaenu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 :( Dev Rvr videolarını izledim de haklısınız bu sistemle imkanı yok oynamamın,geç olmadan bırakıyorum bir oyun için bilgisayar yeniliyicek halim yok zaten ekonomim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar