SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ben bırakmıcam hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ben de internete girdigim surece devam ederim baya sevdim oyunu. hatta ben de senden alayım 9k daha. yalnız demand olayı pek dogru calısmıyo gibi. %99 luk buldum ben de ama ucustan sonra %21 bos koltuk cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 %99 olsada tamamen dolmuyo ucak zaten. ama %99 luk bulup bi billboard cakarsan, ucak full cekiyo. toggie 55k stock aldim senden. yeni bi ucak daha almayi planliyorum onu aliyim gene yatirima devam ederim. 25k 25k butceyi zorluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 seagle,pekinduck,murloc,haspam,keko airlinesdan 100 stocks aldım pazar gunku maintanencedan sonra dahada cok alırım. benim Full of Bourbon Airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 b737 ve at 72 icin billboard almaya gerek yok bence. zaten 20 koltuk falan bos kaliyor en fazla o da billboardin parasini cikarmiyor. Ayrica demandlar bu kadar oynak iken o kadar yatirim yapmakta pek mantikli gelmedi. Ozellikle fuel isi cok killandirdi bu sabah 600 den 200k aldim da hidayete erdim, simdi olmus 3k benzin nedir bu amerika yine bir yerlere mi girdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 billboard 1 gunluk 30k$ a aldim, aldigim gibi bi kac saat sonraki ucagimdaki 35-40 arasi bos koltugu doldurdu. adam basi bilet 3k oldugu icin 10 koltuk doldursa bile cikariyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 aynı şekilde advertising içinde geçerli şuan mesela billboard için 35.000/day gibi fiyat sölüyo ama ben 5.000/day den vermiştim yeni advertising için fiyatların düşmesini bekliyorum. tüm rotalarıda yeniledim önceden en az %97 demandle çalışıyodum ama dün hepsi %70 e düşmüş. simdi en fazla %91 demandli bulabildim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Haklisin, gunluk olarak kiralamak daha mantikli. Uzun vadeli reklam isini dusunmemek lazim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ya dün aksamdan beri benzin olamıyorum 3000 diye ucuslarımı gerceklestıremıyorum sınır oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 şu anda 600 ben de sürekli yetecek kadaralıyordum dün akşam patlayınca, artık 100k alıyorum 500-600'e düşünce (: şu anda 300k lbs var oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Disappear said: %99 olsada tamamen dolmuyo ucak zaten. ama %99 luk bulup bi billboard cakarsan, ucak full cekiyo. toggie 55k stock aldim senden. yeni bi ucak daha almayi planliyorum onu aliyim gene yatirima devam ederim. 25k 25k butceyi zorluyo :) Billboard'a reklam verdikten sonra ucurdum full doldu ucak :) Biraz daha genisleteyim filoyu alıcam ben de daha fazla hisse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ya bu arada bu uçuşların demandleri sürekli düşüşte bendekilerin 1-2 saatte %1 düşüyo sanki surekli. böle degildi bugune kadar yaw sizdede böylemi bu yoksa benim sectigim rotalardanmı kaynaklanıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 rotaya gore degisiklik gosteriyo demand. bu arada stocklarınızı bu geceye kadar satmayı unutmayın, yarınki guncellemeden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 şimdi mi diyorsun demın senden 40k hısse aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 biri benden hisse alınca benim ne kazancım oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 DoruK said: biri benden hisse alınca benim ne kazancım oluyor? buyuk ihtimal sirketinin degeri artiyor. biraz salladim ama oyle olmasi lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yarın gene alırsın fazla kaybın olmaz zaten bi kac saatte, belki cok kucuk kazancın bile olabilir, fena değil su an stock durumum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bu demandların düşmesi çok kötü oldu ya yeni a 319 alcaktım sanırım anca p.tesiye gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 anaa lan benim hisseler 2 den 2.3 e çıktı bi uçuşta hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 İstanbul-Dubai + billboard=150k income Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 toggie, bu dedigin guncelleme turkiye saati ile kacta gelecek? ben cunku bu sabah 8 de aldim hisseleri, 24 saat gecmeden satamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bende sattım bütün hisseleri, yarın herkesten tekrar almayı planlıyorum da kaçta almalıyız güncelleme kaçta olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ilk kargo teklifimi aldim bugun ve kabul ettim. en ucuz ucagi kiraladim. sanirim 20 gun boyunca falan benden kalicak. eger ileride de yeni kargo teklifleri olursa ucagin kira parasini cikarip ustune parada kazanabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 3 günde bir yeni teklif gelmesi lazım öyle demişler, hatta oyundaki forum tarzı şeye bakarsanız sırayla hangi teklifler gelecek onları bile yazmışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Disappear said: toggie, bu dedigin guncelleme turkiye saati ile kacta gelecek? ben cunku bu sabah 8 de aldim hisseleri, 24 saat gecmeden satamiyoruz. yanlıs hesaplamadıysam yarın aksam saat 10'a denk geliyo, o zamana kadar 24 saatimiz dolar satarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar