Odeon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 fuel 400 abanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 gec olmadan hisse senedi alin benden. hergun bir 787-400 almaya basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Fuel: 777,336,121 Lbs benzin 200$ saldirin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oha ilk kez 300 goruyorum derken 200'e kadar indi. ama yeteri kadar benzinim var yahu :p olsun yine de bütün parayı basmak lazım sonra 1 ay düşünmeyiz. bu arada 850m fuele achi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Korax said: Fuel: 777,336,121 Lbs benzin 200$ saldirin! deliler gibi benzin aldım sdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 eahaehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Tekmen Airlines tıpkı Hyman Roth gibi tüm yatırımcılarına daima kazandırdı ve kazandırmaya devam ediyor. Her gün filomuza eklenen B747'lerimiz ile şimdi alın, hep alın! Tekmen Airlines "Hostesleri En Güzel Havayolu!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 oha ben bunu nasıl farketmedim ya, neyse kısıtlı zamanımda takılabiliceğim bi oyun buldum saldırdım hemen, şöle ufak sorularım var; 1. En fazla 20 uçak mı havada olabiliyo abi en fazla? çok az deil mi? 2. Stocklarda sadece en yüksek ve en düşükleri görebiliyorum, illa search'ten mi bakıcaz gerisine? 3. Pax olayını çözemedim pek. 4. Billboardlar kaç günlük ödediysek o kadar gün boyunca aynı oranda mı arttırıyo demandi ? bi de yaklaşık % kaç arttırıyo? saolun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bide su grev olayında bug var mesela adamlar mutsuz olunca maaşlarını kesip tekrar zam veriyosun mutlu oluyolar Türkiye gibi bi yerden alıp bi yerden veriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 1. En fazla 20 uçak mı havada olabiliyo abi en fazla? çok az deil mi? Hayır, tek tusla 20 ucagı harekete gecirebiliyosun. Sonra tekrar aynı butona basıp bi 20 daha kaldırıyosun. Yani sınırsız. 2. Stocklarda sadece en yüksek ve en düşükleri görebiliyorum, illa search'ten mi bakıcaz gerisine? Tam bilmiyorum ama biz genelde arkadas arasında stock aldıgımız icin havayolu adını yazarak bulduk. Zaten tanımadıgın insanlardan almak guvenilir olmayabilir. Yani kimin oynayıp kimin oynamayacagını bilsen isini garantiye alırsın. 3. Pax olayını çözemedim pek. Pax = taşıdıgın yolcu sayısı. Pax bonus = achievementları tamamladıkca artan puan. Karsılıgında degisik seyler alabiliyosun. En mantıklısı özel jet sanırım, para ile satın alamadıgın bisey. 4. Billboardlar kaç günlük ödediysek o kadar gün boyunca aynı oranda mı arttırıyo demandi ? bi de yaklaşık % kaç arttırıyo? Billboardlar demandde degisiklik yapmıyor. Ama mesela %99 demandi olan bir rotaya billboard reklamı almazsan full dolmayabiliyor. O yuzden ucagı kaldırmadan once mutlaka billboard reklamı al. Reklam fiyatları degisiklik gosterir, en ucuz günlük 5k $'a billboard reklamı alabilirsin. Zaten reklamı olan bir rotayı tekrar reklam alarak uzatamazsın. Ben fiyatlar pahalıyken tek günlük alıyorum, ertesi gün aynı saatlerde bitmiş oluyo, bakıyorum eger düşmüşse 5 ya da 10k'ya 5 günlük alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 valla bende para çok gibi yao :P pahalymış ucuzmuş bakmıyorum hepsine 5 er günlük abanıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ya aslında oyle yapmak lazım da ben boyle oynadıgım butun oyunlarda tasarruf yapmayı gorev ediniyorum nedense. diablo oynarken çöp bulsam yerden alıp satıyorum mesela. wow oynarken falan en dandik mobu bile lootlamadan ayrılmam başından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Anladım, süpersin toggie, ellerine sağlık. döndüm eve hemen kaptım 1-2 uçak satın aldım biraz daha çöziyim diye oyunu. Tasarruflu olan ve herkesin aldığı uçaklara geçmeden önce bir iki test yapıyorum eğlencesine. peki bu hep max. mesafeye uçma stratejisi airport tax'ı minimum da tutmak için mi? havaalanına her indiğinde o tax'ı ödüyosun heralde, ya da her saat başı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 onu ilk rotayı actıgında oduyosun galiba. her seferinde de olabilir ama ana ekranda gozukmuyo harcamalarda. zaten cok cuzi bi miktar oldugu icin farkına varmassın onemli bisey degil. max mesafede ucmanın benim icin onemi hem oyuna daha az vakit ayırmamı saglıyo :) hem de max para kaldırıyosun o rotadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 a 380 nin fiyatı artık duruyor ayar oldum. 2 günde 1 tane alıyorum artık. 10 tane oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 cok fazla yeni ucak eklendi bi de fiyatlarının surekli degismesi benim planlarımı batırdı resmen. cok fazla karmasık da tutmak istemiyorum filoyu kafam karısıyo yoksa. yani belirli zaman aralıklarında hep aynı ucakları alarak ilerletmet istiyorum oyunu. mesela su an 757-200 almak istiyorum ama onun da fiyatı eskisi gibi degil yukseldi. eski fiyatında da baska ucaklar var. en iyisi 747-400'e veriyim ben param oldukca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yalnız bu airport tax işi uçak her vardığında olabilir, kısa mesafe uçma olayı tamamen yalan olur o zaman, gezdim airline manager'ın boardlarını sallamamış pek kimse heralde rastlayamadım airport tax le ilgili bişiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kısa mesafe uçma zaten. uzun mesafe daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 benden 100k ve üstü stock alanlar, hepsini satın oyunu silicem :) airline adı imzamda. Doruk Gürleyen Emir Altay Murat Tekmen Yasin Yusuf Avci Erdem Atlı Toygun Erdinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 benimkileride satin olmazsa bende silcem :) NTS airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 nts silme 14m luk hissem var sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 toggie said: benden 100k ve üstü stock alanlar, hepsini satın oyunu silicem :) airline adı imzamda. Doruk Gürleyen Emir Altay Murat Tekmen Yasin Yusuf Avci Erdem Atlı Toygun Erdinç Sattım, teşekkürler uyarı için. Güzel para kazandırdın bunun içinde teşekkür ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 buyse oynamiyorum 1 haftadir falan ya :) baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sattım ben de. naparsan yap dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 beni alın beni alın :) Nacrem Airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar