Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

sinad

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
oha ben bunu nasıl farketmedim ya, neyse kısıtlı zamanımda takılabiliceğim bi oyun buldum saldırdım hemen, şöle ufak sorularım var;

1. En fazla 20 uçak mı havada olabiliyo abi en fazla? çok az deil mi?
2. Stocklarda sadece en yüksek ve en düşükleri görebiliyorum, illa search'ten mi bakıcaz gerisine?
3. Pax olayını çözemedim pek.
4. Billboardlar kaç günlük ödediysek o kadar gün boyunca aynı oranda mı arttırıyo demandi ? bi de yaklaşık % kaç arttırıyo?

saolun şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

1. En fazla 20 uçak mı havada olabiliyo abi en fazla? çok az deil mi?

Hayır, tek tusla 20 ucagı harekete gecirebiliyosun. Sonra tekrar aynı butona basıp bi 20 daha kaldırıyosun. Yani sınırsız.

2. Stocklarda sadece en yüksek ve en düşükleri görebiliyorum, illa search'ten mi bakıcaz gerisine?

Tam bilmiyorum ama biz genelde arkadas arasında stock aldıgımız icin havayolu adını yazarak bulduk. Zaten tanımadıgın insanlardan almak guvenilir olmayabilir. Yani kimin oynayıp kimin oynamayacagını bilsen isini garantiye alırsın.

3. Pax olayını çözemedim pek.

Pax = taşıdıgın yolcu sayısı. Pax bonus = achievementları tamamladıkca artan puan. Karsılıgında degisik seyler alabiliyosun. En mantıklısı özel jet sanırım, para ile satın alamadıgın bisey.

4. Billboardlar kaç günlük ödediysek o kadar gün boyunca aynı oranda mı arttırıyo demandi ? bi de yaklaşık % kaç arttırıyo?

Billboardlar demandde degisiklik yapmıyor. Ama mesela %99 demandi olan bir rotaya billboard reklamı almazsan full dolmayabiliyor. O yuzden ucagı kaldırmadan once mutlaka billboard reklamı al. Reklam fiyatları degisiklik gosterir, en ucuz günlük 5k $'a billboard reklamı alabilirsin. Zaten reklamı olan bir rotayı tekrar reklam alarak uzatamazsın. Ben fiyatlar pahalıyken tek günlük alıyorum, ertesi gün aynı saatlerde bitmiş oluyo, bakıyorum eger düşmüşse 5 ya da 10k'ya 5 günlük alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım, süpersin toggie, ellerine sağlık. döndüm eve hemen kaptım 1-2 uçak satın aldım biraz daha çöziyim diye oyunu. Tasarruflu olan ve herkesin aldığı uçaklara geçmeden önce bir iki test yapıyorum eğlencesine.

peki bu hep max. mesafeye uçma stratejisi airport tax'ı minimum da tutmak için mi? havaalanına her indiğinde o tax'ı ödüyosun heralde, ya da her saat başı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

onu ilk rotayı actıgında oduyosun galiba. her seferinde de olabilir ama ana ekranda gozukmuyo harcamalarda. zaten cok cuzi bi miktar oldugu icin farkına varmassın onemli bisey degil. max mesafede ucmanın benim icin onemi hem oyuna daha az vakit ayırmamı saglıyo :) hem de max para kaldırıyosun o rotadan.
Sosyal ağlarda paylaş

cok fazla yeni ucak eklendi bi de fiyatlarının surekli degismesi benim planlarımı batırdı resmen. cok fazla karmasık da tutmak istemiyorum filoyu kafam karısıyo yoksa. yani belirli zaman aralıklarında hep aynı ucakları alarak ilerletmet istiyorum oyunu. mesela su an 757-200 almak istiyorum ama onun da fiyatı eskisi gibi degil yukseldi. eski fiyatında da baska ucaklar var. en iyisi 747-400'e veriyim ben param oldukca.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...