Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 dingiltere hahahaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ağbi adam internetteki 10 yaş gavur nooblarının yaptığı espriyi yapmış yazık valla.. gerçi futbolcuydu di mi hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Esas "Two size" idi aradığım, bunu bulabildim. Unutmuştum bunu, şahaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 adamın böyle şeyler demeye hakkı var arkadaşlar yapmayın, o tiple doğmuş adam malum, peşin ödemiş zamanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 o diil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Archangel_ said: adamın böyle şeyler demeye hakkı var arkadaşlar yapmayın, o tiple doğmuş adam malum, peşin ödemiş zamanında... hahaha peşin ödemiş. bence bizim tavuğa bile yan gözle bakan azgın türk gençlerini ingiltereye yollayıp müstakbel hindilerle baş göz etmek lazım. Bak bakayım ondan sonra ağızlarına hindi alıyorlar mı. sektörü kuruturuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Azmodai said: iyi demis sdfgg. bravo, turkiyenin turkey olma espirisini dusunen ilk orjinal insan oldugu icin rooney'i tebrik ederim ahaha.Ahaha aynen böyle düşünüyorum. Rooney'e acıdım. O kadar zayıf laflar ki hiç tın etmedi. Bu kesin sahada da birşeyler söyler, bizimkilerden biri kepçe kulağından tutup çeker, Beşiktaş 10 kişi kalır ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 tebrikler rooney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar