Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masonluk / Masonlar

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Alexi_Septimus said:

Revell said:

M.Ö. 10. Yüzyılda?

Biz çakma yahudi değiliz, Ispanya'dan gelmiyoruz.

Ben senin geçmişini sorgulamıyorum, ben sadece Masonlukla Yahudiliğin gerçekte bir bağlantısı olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama bu kadar niye sahipleniyorsunuz masonluğu onu anlamış değilim, ayrıca benim sana verdiğim örnek m.ö. 10.yy dı sen "Dedem ordaydı dedin" ben ona şaşırdım m.s. 15.yy daki ispanyadan sürülen yahudileri niye olaya kattın
Sosyal ağlarda paylaş

Revell said:

Alexi_Septimus said:

Revell said:

M.Ö. 10. Yüzyılda?

Biz çakma yahudi değiliz, Ispanya'dan gelmiyoruz.

Ben senin geçmişini sorgulamıyorum, ben sadece Masonlukla Yahudiliğin gerçekte bir bağlantısı olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama bu kadar niye sahipleniyorsunuz masonluğu onu anlamış değilim, ayrıca benim sana verdiğim örnek m.ö. 10.yy dı sen "Dedem ordaydı dedin" ben ona şaşırdım m.s. 15.yy daki ispanyadan sürülen yahudileri niye olaya kattın
oğlum adam daşşak geçiyor hey allahım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Revell said:

Biraz daha uzatırsan anti-semitist olduğunu düşünmeye başlayacağım, dikkat et.

Bırakın yahudiliği yahudiler bilsin yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Revell said:

öyle bir amacım yok. Kimsenin ne yaptığı umrumda değil, benim ilk mesajımı okursan orda ben Masonlukla Yahudilik arasında doğrudan bir bağ olmadığını söyledim. Sonra sanki yahudi düşmanlığı yapmışım gibi cevaplar yazıyorsun. Konumuz yahudilik değil masonluk.

Bilemiyorum artık, yüz yüze olmasak bu kadar rahat yırtamazdın ama bu konuşmadan haberin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Revell said:

Ben Masonluk diyorum sen hala Yahudilik diyorsun, şurda Yahudilik ile ilgili en ufak düşmanlık, hakaret, saygısızlık örneği göstermeni istiyorum.

Revell said:

biz de her nekadar tarihimizi bazen tam olarak bilemesekte, sizde bilemeyebilirsiniz gayet normal birşey.

Soykırım yaşamış bir toplumun ferdine onun tarihi ve kültürü hakkında atıp tutma hakkını kimse sana vermiyor, kusra bakma, Hitler 6 milyonumuzu öldürdü diye soyumuz tükendi diye düşünme, hala aranızdayız.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

Soykırım yaşamış bir toplumun ferdine onun tarihi ve kültürü hakkında atıp tutma hakkını kimse sana vermiyor, kusra bakma, Hitler 6 milyonumuzu öldürdü diye soyumuz tükendi diye düşünme, hala aranızdayız.

Attıp tutma hakkı benim değil, o zaman tarih kitaplarını yazan yabancı ve yerli yazarlardır. Ayrıca yazdıklarımdan bu anlamanı nasıl çıkarabildin anlamış değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Revell said:

neyse konuyu kapatalım,

yazdıklarım Alex arkadaşımızı rahatsız etmiştir, yanlış anlaşılmadan dolayı kendine ve kökenlerine yapılan bir saygısızlık olduğunu düşünüyor ise niyetim o değil gene de farkında olmadan yanlış birşey söylediysem özür dilerim Alex.

Bu kadar zor olmamalıydı özür dilemek, neyse.
Dünya 'Never again' demişti soykırım için, sonra 'Never again, again' oldu, umarım senin için de böyle olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

alexi geyik mi yapion ciddimisin bende anlayamadım?
adamcağız da bişi dememiş zaten. anti semitist demişşin...

soykırıma uğrayan millet tek siz değilsiniz merak etme...

Burda yahudi soykırımını başka kavramlara denklemeye çalışıyorsan çok komik, hangilerinden sabun yapıldı diye sorarım çünkü sana?

Bence saçmaladığını kabul et, konu uzamasın, tatsızlaşmayalım daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...