Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sende eline almışın fatih yüzüne vuruyor muyuz her topicde, düşene bir de sen vur de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 benimki şans beşiktaşınki makus kader sdşlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tamam işte o yüzden hiç hiç yapmaman lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Manve_13 said: yaw giden puan olsun. Geçen sene de böyle takım saçma sapan oynuyordu. Sonra bi ara bala göte şampiyon olduk=) Ama bu sene pek mümkün olmucak gibi Ya puan yüzünden demedm gol görseydin bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben de diyorum ki hani gol falan hikaye ya. orda cidden o atmosferi tatmak bile süper bişey. ah bi de su manchester macinda da istanbulda olsaydim da ona da gelebilseydim ama gelirim belki:D Harbi çok pis gaza gelmiş durumdayım. Şimdi deseler koş la beşiktaş antremanda taraftar da ordaymış. Tutmayın len beni diye yardırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 avut kendini tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bjk antremanları daha güzelmiş maçlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar