Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Evet bu akşam yıllardır özlemini çektiğim ama bir türlü fırsatını bulamadığım, hep resimlerde gördüğüm, milletin içine girip de sesi kısılana kadar böğürdüğü, içine giren herkesin sinir stres attığı ve bir süreliğine hayatın gerçeklerinden uzaklaştığı uzun yıllardır en büyük isteklerimden biri olan beşiktaş inönü stadyumuna gidiyorum =) Var mi başka gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 gerdeğe girseniz böyle sevinmezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Manve_13 said: Var mi başka gelen? Gerdeğe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bayansan gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Manve_13 said: Evet bu akşam yıllardır özlemini çektiğim ama bir türlü fırsatını bulamadığım, hep resimlerde gördüğüm, milletin içine girip de sesi kısılana kadar böğürdüğü, içine giren herkesin sinir stres attığı ve bir süreliğine hayatın gerçeklerinden uzaklaştığı uzun yıllardır en büyük isteklerimden biri olan ......... gidiyorum =) Var mi başka gelen? Karaöke yapmaya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ben de bişi oldu sandımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Başını okurken bende karaoke sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ooo manve nin sesi kısılmış bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 cok ilgincsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tuuba niye msne girmiyosun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 incelemeye değer, hm. ilginçmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yok yaw yemekteydim=) ses akşama lazim olacak hemen kısılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 canli canli mac izlemek güzeldir. ben de isterdim, hali saha maci haric gitmedim hic! mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Adamın topic inin içine etmeyin lan. Çok sevinmiş ne güzel^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 gol olunca herkez öne doğru yüklenme yapcak dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Manve_13 said: Evet bu akşam yıllardır özlemini çektiğim ama bir türlü fırsatını bulamadığım, hep resimlerde gördüğüm, milletin içine girip de sesi kısılana kadar böğürdüğü, içine giren herkesin sinir stres attığı ve bir süreliğine hayatın gerçeklerinden uzaklaştığı uzun yıllardır en büyük isteklerimden biri olan beşiktaş inönü stadyumuna gidiyorum =) Var mi başka gelen? hadi bakalım büyük mustafayı çıldırtın bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 pardon abla vaniLLe said: tuuba niye msne girmiyosun lan. cunku evde netim yok stajdaki mail adresim de dory at turtlepile com ekle kusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 eheh gol olsun da biz de öndekilere yükleniriz napalim artik=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ama arkandakilerde sana yükleniyor öle bi sorun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 en arkaya kaçariz sorun olmaz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mevzu beşiktaş diilmi. Merak etme sorun olmaz öyle arkadan itmeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 of ne güzel ya! ben de gitmek istiyorum saraçoğluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kağıt kalemle git, gerçi girdiğin tribüne de bağlı ama büyük ihtimalle hayatında duymadığın, inanılmaz yaratıcı küfürler duyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 güzel bişi maç izlemek. tr de pek güzel stad yok ama idare edicez bunada şükür. İngilterede olmak vardı St. James' Parkta 50 bin kişiyle beraber Newcastle maçını izlemek vardı ama nasip kader kısmet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 iyi istanbuldasınız en azından biz izmirde ne yapcaz büyük takımlar geldimi atatürk stadında oynuyorlar adamlara 5km öteden bakıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar