BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 BloodyBeast said: yurtta kurulan arkadaşlıklar bütün üniversite hayatın boyunca takılıcağın adamlar olur çoğu zaman bir de evbet işin bu kısmı var.. çok dikkatli adam seç ben kendimi zor kurtardım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ohh geç kaldım diyordum iyiki yurda çıkmışsın. 9 Eylül Tıp fakültesinde okuyorum ve İzmirli olduğum içinde kardeşimle evde kalıyordum iki kişi. Keşke yurtta ilk sene kalsaydım çok dedim. Üniversite ortamına maksimum hızla akabilmek için gerekli birşey. Gerçi birşey kaybettim mi? Tanışabileceğim diğer bölümdeki insancıklar dışında hayır. Zaten zamanla kendi okulundaki herkesi tanıyorsun. (Dikkat !zamanla! nede olsa okul uzun :p) Kardeşim heralde benim kadar keşke ilk sene yurtta kalsaydım dememiştir sonuçta ikimizde aynı okulda okuyoruz :p Yurt konusunda umarım devlet yurdunu tercih etmişsindir. Genelde kendi bölümünde okuyacak kişilerin çoğu okula yakın olan devlet yurdu oluyor. İlk sene dersleri salla çok şey kaçırmıyorsun. Eğlenmene bak. İleriki yıllar için kafa dengi elemanlar ara. Bulsan bile evde anlaşman garanti değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ıspartayı bilen varsa otogarın dibinde yeni bi yurt açılmış koçun erkek yurdu(koç holdingten alakasız ama güzel yurt=D ), ona yazıldım. her odanın kendi tuvaleti banyosu var oyüzden bu en rahatı gibi geldi. 2 kişilik odaya okuldan arkadaşla çıktık o da tıp kazandı sdüde. bakallım işte bu sene yurtta denicez, bu arkadaşla rahat edersek eve çıkıcaz heralde seneye, yada belki yurt çok hoşumuza gider yurtta kalırız =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar