Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 burdaki yorumlardan sonra benim de kafamda yurt daha ağır basmaya başladı sanırım =D salı günü kayıta gittiğimizde bakıcaz bakalım yurtlara falan hepsine. sanırım son kararı yurtları falan gördükten sonra verebilirim anca, sonuçta tavsiye de bi yere kadar işler =P teşekkürler herkese yardımları için, daha hala yorumlara açığım ama 1 eylüle kadar, hala kafamda daha iyi şekillendirebilirsiniz! bu fırsatı kaçırmayın =P not: olimpik spor tesisim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Şimdide ev masrafı yapmadığım paralarla tekne alcam , karadenize açılıcam kuzey kıyılarına . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Lan ben 4 yılda,3 farklı evde kaldım.Hep başka kişilerle,son sene üşendiğimden değiştirmedim evi.Geçinemiyorum fazla. Eve çıkacaksan 3 kişi bile fazla.2 kişi çıkacaksın,en rahatı.Paran az olur ama huzurlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 o iş anlaşmaya bakıyor. kafa dengi, sorumluluk sahibi adam buldun mu 3 kişi misler gibi anlaşıyoruz. 2senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ev yurt ve apart kiraya veriyorum. Babamın marketler zinciri var. Plazma tv de var. slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 senelik sözleşme olmadan yani her an ayrılabileceğin bir yurda girmeni tavsiye ederim. ilk ay takılırsın ortama bakarsın sonra kafa dengi adam bulup eve çıkarsın en baştan ev biraz zorlar bütçeyi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ayrıca memleketimin taşını toprağını çok özledim, orada evler ucuzdur buda ek bilgi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben tek eve cikip sonra birinin yanina yerlesmistim. yurt konusunda kendime guvenmedigim ve hijyen konusunda hastalikli oldugum icin bu yolu tercih etmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 İlk yıl yurtta kalınır. Sonra ve çıkılır. Gelenektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bence ev...yurt çekilmez gibi geliyor :) biraz da sana bağlı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yurt çekilmez ama kötü ev arkadasşı hiç çekilmez kurtulmasıda ayrı dert olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 paran olcak direkt otel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yurt abicim direk eve çıkarsan asosyalleşme imkanın artar yurtta bir sürü insanla tanışırsın.Çevren genişler bir sürü farklı bölümden bir sürü arkadaşın olur.Birde insanlarla geçinmeyi öğreniyosun kesinlikle yurtta oda eve cıktıgında fayda saglıyor.Ayrıca ikisinide görmen iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yazıldım bugün yurta, teşekkürler herkese tavsiyeleri için. ama ailem yüzünden biraz aceleye geldi, benim amacım bikaç yere daha bakmaktı ama ilk girdiğimiz yeri çok beğendiler bişeyler dememe izin vermeden okeylediler =/ neyse artık, güzel olur umarım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yurt iyidir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 dikkat etseydin fetüllah yurdu falan olmasın 10'da yurda sokarlar adamı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok ya kız yurdunda bile gece 12ymiş erkek yurdu biraz daha esnekmiş haliyle =D sanırım acaip sarhoş falan gitmediğim sürece 1de 1buçukta falan gitsem bişey demezler heralde, bekçiyi de kafalarım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 İyi yapmışsın. Yurtta kendine yakın kafa arkadaşlar bulursun. Onlarla bir arada zaman geçirirsin. Evde de o insanlarla yapabileceğine inanınca çıkarsınız eve. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 mümkünse ev değilse ilk sene apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Drall said: yok ya kız yurdunda bile gece 12ymiş fdsfsadsad artık kızlarla külkedicilik oynarsınz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yurtta kurulan arkadaşlıklar bütün üniversite hayatın boyunca takılıcağın adamlar olur çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 O yüzden özel yurda git onlardan geçinirsin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 BloodyBeast said: yurtta kurulan arkadaşlıklar bütün üniversite hayatın boyunca takılıcağın adamlar olur çoğu zaman Aynen böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ıspartada ev kirası ne kadar olaiblir ki? yani gidip 2+1 e 400 TL verebiliyorsan tek başına kal ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bir de yurt diyorsun yurtlar genelde göründüğü gibi çıkmıyor en azından yurda çıkan ne akdar tanıdığım varsa pişman oldu (sabancı, koç hariç :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar