Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bu oyunun ilkini bitirdim ve çok hoştu ama geçen Teknosada oynadım pacific rift'i. Oyun içi grafikler sanki daha kötü gibi geldi bana ilkine göre. Bu görüşüme katılan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 aldım evde oynuyom sony tvde sorun yok grafiklerde. belki bana teknosada öyle gelmiştir. ama oyun çok kastırıyor. çalı çırpı. yolu göremiyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 valla demosunu oynamıştım.asfalt yol olmadıkça yarış oynayamıyorum ben.dediğin gibi çukurmuş suymuş böcek çicek yolu göremiyorum hızlı giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 MotorStorm Arctic Edge çıkıyor 28 Eylül'de PSP'ye. Ben de onun için takipteyim. Zevkli bir oyuna benziyor gayet. Takipteyim. Kış renkleri, haldır huldur aksiyon vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar