GEd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bir state diagramım var powerpointte aşağıdaki resme benzer , buna animasyon nasıl ekliyorum ? Powerpointten hiç anlamam ama diyagramı oluşturdum orda benzerini , işte ok yönünde ilerleticem , o aktif olan yansın , oklardan geçişi gösterebiliyim falan mümkün mü? Yani an an ilerletmek mümkün mü ? Yoksa hiç kasmıyım böyle bir olay yok mu? Hafif flash animasyon gibi bişi arıyorum aslında, state diyagram yapıp animasyon katabileceğim bir programda olabilir. Mesela bir oktan yukarı gitsin, sonra aşağı gelsin falan gösterebilmek gibi.... İstediğim şey şu bütün diyagram görünürken okları , durumları renklendire renkledire geçişi gösteriyim. Mümkün müdür? Veya başka program var mı bildiğiniz bu iş için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 mümkündür. powerpoint 2007 smartart menüsünü kurcalayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bir makinada pp2002 birinde 2003 var , bunlar yapıyor mu? olmadı bir şekilde 2007 kurucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 beni ekle msne ne istedigini tam detaylı anlat flash yaparım exe yada swf olarak gonderirim kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Şimdi acil bir sorum var , 2007 kurdum, iki tane slaytım var , iki diyagramm, aynı anda yan yana nasıl göstericem ? Animasyonları falan az çok ekledim ama ikisini aynı anda göstermem lazım yan yana. Kurcalıyorum kurcalıyorum bulamıyorum... yani bir slayta birini çizdim, diğerine başkasını çizdim ama bunların animasyonlarını sırayla aynı anda göstermem lazım. Tek bir slayta ikisi sığmıyor bide çizmeye kalkınca edditt neyse olmuyor öyle tek tek çıkartıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar