Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Araştırdım bişilerde tam istedigimi bulamadım /stopmacro [target=mouseover, help, nodead] /castsequence reset=combat Flame Shock /stop casting /castsequence reset=combat Lava Burst /cast lightning bolt /script UIErrorsFrame() valla istedigim sırayl lightning flameshock lava burst spamlıcak bir makro lakin tam cozemedim soyle bişiler yazmıstım ama yemedi varsa bu son patchde degişiklik mi var bilmiyorum uygun bişiler yaza bilcek yada click ile olursa oda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 3 tuş yetmiyo mu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Elemental olduğum zamanlarda spamlemekten aşırı zevk aldığım için macroya filan ihtiyaç duymadım da benim sorum başka, hazır shaman ve macronun bi arada geçtiği bir başlık açılınca sorayım dedim. Şimdi mesela kırmızı alarm zamanları oluyor bazen bizim raidlerde. Instant cast Healing Wave atmam gerekiyor ve kesinlikle critlemesi gerekiyor. Haliyle Nature's Swiftness + Tidal Waves açıyorum. Tek tuşa toplamak istiyorum da daha denemediğim için emin değilim. Deneyip de istediğim gibi çalışmazsa 3 dk cooldown beklemem gerekecek diye de korkuyorum denemeye :D /cast Nature's Swiftness /cast Tidal Waves şeklinde macro ayarlasam istediğim gibi çalışır mı yoksa GCD için arada bir şey eklemeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ikisindede gcd yok diye biliyorum ben, varmı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Yok mu yoksa? Valla yoksa epic fail vermiş olurum cidden. Eve gidince deniim ben onları bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 3 tus yetiyorda laptoptan alıskın degilim bide benim makrolar numlock kısmına ayarlıydı burda zor oluyor o 3 tus kite yaparken vs durumlarda zorlanıyorum ondan makro istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Silmarwen said: Elemental olduğum zamanlarda spamlemekten aşırı zevk aldığım için macroya filan ihtiyaç duymadım da benim sorum başka, hazır shaman ve macronun bi arada geçtiği bir başlık açılınca sorayım dedim. Şimdi mesela kırmızı alarm zamanları oluyor bazen bizim raidlerde. Instant cast Healing Wave atmam gerekiyor ve kesinlikle critlemesi gerekiyor. Haliyle Nature's Swiftness + Tidal Waves açıyorum. Tek tuşa toplamak istiyorum da daha denemediğim için emin değilim. Deneyip de istediğim gibi çalışmazsa 3 dk cooldown beklemem gerekecek diye de korkuyorum denemeye :D /cast Nature's Swiftness /cast Tidal Waves şeklinde macro ayarlasam istediğim gibi çalışır mı yoksa GCD için arada bir şey eklemeli miyim? söle bişe var; #showtooltip Healing Wave /cast Nature's Swiftness /cast Healing Wave ben bunu kullanıyorum ama basmadan önce tidal wavesi acıyorum tabi ayrı olarak :D ..araya sıkıstır bakalım /cast Tidal Waves işe yarayacakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 /cast tidal waves /cast nature's swiftness /cast healing wave(rank Z) böyle birşey yapıp hw atana kadar spamlarsın macroyu atar hepsini. Tek seferde cast etmiyor gcd olmasa bile spellleri. Tidal waves'te ve ns'de yok gcd, onları açıp hw atacak direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 /cast nt /cast tidal waves gerisi boş o healing wave i castlesin diye bidaha basmana gerek yok nasılsa healing wave in *ğ* tuşuna atanmış değildir 1.lhw 2.hw 3.ch 4.rip 5.bu macro 5+3 veya 5+2 böylece her nt bastığında healing wave atma zorunluluğunda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Caps Lock'a alınıyorsa kısayol Caps Lock'a alıcam şimdi. Daha macroyu yapmadım şimdi aklıma geldi anca yemek, doğum günü kutlaması filan :D Yok healing büyülerini zaten öylesine 1-2-3-4'te tutuyorum. İçim rahat etsin diye. Yoksa Healbot o ihtiyacımı karşılıyor her türlü. Sadece gerektiğinde kapağını kaldırıp basabileceğim bi kırmızı düğmem olsun diye bu macro lazım :D Teşekkürler herkese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 çok alışmadıysan bence healbotu bırak. saglam bi raidframe indir illa tıklamak istiyorsan clique indir ama benim favorim olan mouseover ı da deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar