Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2009 -2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benitez'in balonunun patladığı an..Liverpool ligde sefilleri oynayan bir takımdı,şamp liginde ite kaka bi yerlere gelmeleri yüzünden kredisi vardı,artık o da kalmadı.Büyük bir Liverpool sempatizanı ve 2005 finalini stadda izleyen biri olarak kabul etmek gerekir ki,Liverpool yıllardır 1.sınıf oyunculara sahip olmayan(Gerrard ve Torresi ayrı tutuyorum) 1.sınıf takım havasındaydı.Ölümüne kapanırım,sonra 2 yetenekli adamla gol atarım mantığıyla bi yere kadar geliniyor.Kimse kusura bakmasın ama bu iş sağ açık Kuyt'la,4 senedir patlama yapacak Lucas'la,Voronin'le falan olmaz.Hala da gidip tahtabacak Aquilani'yi,fosil Kriakos mudur nedir köylünün birini alıyorlar.Şu takımı gördükçe sinirlerim oynuyor arkadaş
Mesaj tarihi:
"İte kaka" dan kastım,yukarda sözünü ettiğim defansif futbol anlayışı yüzünden Liverpool'un turnuva takımı olması,hiçbir maçına "bu maçı liverpool alır" diyememek gibi bazı şeylerin birikimidir.Bu kadar taraftar potansiyeli olan bir takımın üstündeki ezikliği atmasını bekliyoruz yıllardır.Ben bir Barça,Real,Manchester gibi atak futbolla kupa kazanmasını isterdim,demek istediğim o.
Mesaj tarihi:
grup 1.leri seribaşı
grup 2.leri değil.
şampiyonlar liginden gelenler 4erli dağılacak. oradaki kıstas sanırım CL gruplarındaki performans. belki de genel başarı puanına göredir.
ama torbalar 12+4 şeklinde olacak orası kesin.

ek: üstteki mesajdaki olay da yalan, rastgele olacak. tek kısıtlama aynı grubun 1-2si eşleşemiyor ilk turda. ülke kısıtlaması var ya da yok bilmiyorum.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Belçika'da kaleci Sinan Bolat ne kafa golü atmış be kardeşim, ampül gibi asmış köşeye 90+5'te Şımaykıl gibin. O gol sayesinde EL'ye devam edecek takımı. Baya da iyi kaleci zaten, milli takımda o oynasa daha faydalı olur, en azından forvetlere kafa atmaz zırt pırt. Devre arasında bizim kazma Volkan ile takas yapar mı Standard acep:)
  • Yeni Oluştur...