Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ya 2-3 bin lira arası vosvoslar var 73-74-75 model. Bazıları oldukça iyi gözüküyor ama güvenemiyorum sizce çok büyük hata mı ederim paso tamir işleriyle servisle mi uğraşır yollarda rezil mi olurum yoksa çok sevdiğim bu arabayı almalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 seviyosan güzel görünen bi tane al. gülü seven dikenine katlanır hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bozulmaz o vosvoslar. sadece doseme kaporta vs derdin olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Selam, Bence de seviyorsan al. Mekanikleri basit olduğu için giriş seviyesi müdahaleleri kendin de yaparsın sonrasında. Hem de hava soğutmalı möotor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 motorunun iyi durumda olması önemli. yoxa özellikle kışın karbüratör arızası yapar. benimvardı vosvosum, 2002'de 2700 liraya almıştım, 6 sene taşıdı beni karda çamurda, aslanım borisim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar