ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Selam, yeni bir problemle karşınızdayım. iPod Classic 5G var bende, iTunes'tan dosya transferi yaptıktan sonra çeşitli problemler yaşanıyor. Dosya transferini yapıyorum, senkronizasyon bittikten sonra, her şey düzgünken itunes'tan ejectleyerek çıkartıyorum ipodu. Ancak sonrasında attığım şarkıların büyük bir kısmını kafasına göre çalmıyor ipod, bir süre durup sonra sıradaki şarkıya geçiyor. Mp3lerle alakalı olmayabilir, çünkü tek bir grubun albümünü atınca yarısını çalıyor yarısını çalmıyor mesela. Bugün de videora converter'da bir dizi convertleyip attım ipoda, onu da açmadı meret. Ne olabilir ki acaba sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bende ipod classic 80gb var kac kac g bilmiyorum ama sende olan problem bende de var.. her sarkiyi degil ama attigim muziklerden bazilarini alet goruyor ama okumayip bir kac sn durup obur sarkiya geciyor. sorun nedir bilmiyorum oyle olunca o mp3 u silip tekrar atiyorum falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yep aynı problem tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 reset denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 denedim şimdi, çözüm olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Yine bir apple ürünü, yine bir arda klasiği. neden yapıyor bilmiyorum ama format atarsan iPod'a sorun tamamen yok olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 format atmak en son opsiyon, öncesinde çocuğumu keseceğim. alternatif çözüm önerisi olan var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bende iphoneda olmuştu o olay ama tek bir şarkıda. sanırım o şarkıyı da sadece bi kez ileri mi sardım geri mi sardım o olaydan sonra değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bende de benzer bir problem olmustu. format atarsaniz duzelir saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar