RaVena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Dmx Geçmiş Olsun ..[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Saol Ravena..[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 geçmiş olsun adminim dmx'im makavelim :D [Unique's] Mitas Irenicus Forever Quaxis[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 geçmiş olsn. kardeşim basmayın bana bakın ben basmıorum boy 1.90. neden mi absmıorum? basamıorum hantalım :)[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 makaveli ne?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Dmx, 09 Haziran 2004 12:59 tarihinde demiş ki: @Cmrownz: ulen bi iyileseyim ilk isim seni bakirkoy'de z*tmek olcak godos =) lan haluk sen daha canla o i$i yapamadin benlemi yapcan :p , ayrica sus lan topal :D[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Dmx, 07 Haziran 2004 16:06 tarihinde demiş ki: Eh.. Smac basarken bir insanin eleri terli olursa ne olur? Dengesiz bi sekilde potadan eli kayar ve duser, ayagi ters doner ve kirilir... Boylecede yazin 2 ayi cehennem olur. Bi daha smac basanin ....... gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Geçmiş olsun Ayrıca sen Radazan'yı biliyorsundur herhalde onun adına da geçmiş olsun diyorum...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 o kadar basket oynadım ama ellerım ter yuzuden kaymadım asılcaksan ıkı elle asılcaksın tek ellede basarkende hemen basarmısın numarı yapıp hemen elını cekıceksın basmasını bılmek lazım neyse gecmıs olsun[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Cthulhu_, 09 Haziran 2004 22:55 tarihinde demiş ki: makaveli ne? Nick'i diyebiliriz kısaca[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Cthulhu_, 09 Haziran 2004 22:55 tarihinde demiş ki: makaveli ne? tupac amaru shakur'un son unvani.. wendigo'm :)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Llama, 11 Haziran 2004 01:04 tarihinde demiş ki: o kadar basket oynadım ama ellerım ter yuzuden kaymadım asılcaksan ıkı elle asılcaksın tek ellede basarkende hemen basarmısın numarı yapıp hemen elını cekıceksın basmasını bılmek lazım neyse gecmıs olsun ilk basisim degil merak etme =) yalniz oglen gunes tam tepesindeyken insanin 30 derece altinda 646465465 dakka cift pota mac yapmasi normal olarak terletiyo...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: cmrownz, 09 Haziran 2004 23:42 tarihinde demiş ki: said: Dmx, 09 Haziran 2004 12:59 tarihinde demiş ki: @Cmrownz: ulen bi iyileseyim ilk isim seni bakirkoy'de z*tmek olcak godos =) lan haluk sen daha canla o i$i yapamadin benlemi yapcan :p , ayrica sus lan topal :D hehe gorusuruz. =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: -Legendary-, 09 Haziran 2004 22:51 tarihinde demiş ki: geçmiş olsn. kardeşim basmayın bana bakın ben basmıorum boy 1.90. neden mi absmıorum? basamıorum hantalım :) hantallikla alakasi yok aslen. bacaklari kuvvetlendirmen lazim ;)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 büyük geçmiş olsun. alçının ne tür bir işkence olduğunu bilirim, hele ki yaz sıcağında. ben ayağımı bir kasım ayında çatlatmıştım da o zaman bile ayağım içinde pişiyodu ama daha kötüsüde var. bizim bi akraba geçen yaz trafik kazası geçirmişti ve 2 kolu kırılmıştı. adamcağız biraz yaşlı olduğu için kemiklerin kaynaması daha çok zaman alacağından bütün yazı 2 kolu sarılı bir biçimde geçirmişti. trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. ayrıca smaç basmayalım, basanları durduralım :-p.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar