Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 merabalar az önce trt1 de bir klip izledim. hayko cepkinin klibiydi. kendisiyle pek bi alakam yok. melekler isimli şarkısını biryerden bulmuştum çok severek dinliyodum. ancak bu şarkısı inanılamz hoşuma gitti. kişlibin altında sufi bişey yazıyodu. klipte semazenler falan da vardı. klibin sonunda açtığım için şarkının tüm sözlerini duymadım veya adını da tam olarak göremedim. googleda veya youtube'ta aradım ama öyle bir şarkıya ulaşamadım. belki de yeni çıkarttığı bi şarkıdır bilemiyorum. bu şarkıyı bilen varmı? tekrar dinlemeyi çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Sıkı Tutun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://video.google.com/videoplay?docid=8324274136664680648 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bu hali baya iyi http://www.youtube.com/watch?v=ZLq_m3bOelI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HTihN_UqSSA bunu diyosun heralde eheh ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Yarabbim Beni Marlyn Manson'a Çevir galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 aa harika gerçekten. beklediğimden de fazlasını koymuşsunuz buraya çok çok teşekkürler :) hepsine ayrı ayrı bayıldım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bu arada hepsini dinledikten sorna şunu sölemeliyim ki, önemli olan kimin söylediği değilmiş. sözlerin kendisi bi kıere aşmış. kim sölerse sölesin mükemmelliği bozulmuyo.. ben bu yukarıdaki 3 şarkıyı da mp3 playerımda dinlemek istiyorum ama malesef mp3 formatında hiçbiryerde bulamadım. bunları bir şekidl müzik formatına nasıl geçirebilirim ya da mp3 olarak nerden bulailirim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tık Burdan youtube videolarındaki soundları mp3 olarak kaydediyor;ama cok yuksek kalite bekleme idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Free Youtube to mp3 converter diye bişi var dvdvideosoft'un ben onu kullanıyorum belki virüs neyim bulaştırıyordur ama 1 senedir benim bilgisayara bir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 keldron said: tık Burdan youtube videolarındaki soundları mp3 olarak kaydediyor;ama cok yuksek kalite bekleme idare eder.süpersin :) kalite mükemmel değil ama önemi yok, şarkıyı istediğim zaman dinleyebilmek en çok istediğim şeydi teşekkürler.. patiyi seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bence en baba adam Dhafer Youssef bu konuda:P araştırıyorum, daha iisini bulamadım hakkaten. http://www.youtube.com/watch?v=Mjm2DWh9uhY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sözlerinin çevirisi de bööleymiş yuutüpte buldum şimdi. :) Ya Bay : O Father ! Sali Salate : Pray a prayer / Make one prayer ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Dhafer Youssef i canlı dinledim akbank jaz festivaline gelmişti adam.. hakket tasahufta aşmış bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 neyde neyde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Haberlerde gördüm güzel söylemiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben 7 senedir burdaydım yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 fasahut süper bişey ben de büyüyünce fusi olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Hayko babadir adam gibi müzik yapar. müzisyendir dinleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar