Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asker, PKK'lı Doğan'a yazılan şarkıyı çaldı.

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

olm benim annem kürt babam türk,ben şimdi terörist değilde,yataklık eden v.s mi oluyorum bu mantıkla ? ahaha alemsiniz ya,tarihten nasibini almamış bireylerin böyle şeyler söylemesi normal,300 sene önce pir sultanın türkülerini yasak eyleyen devleti aliyye-i osmani gibi şu anki durumumuz,tarih tekerrürden ibarettir,bunu anladığınız zaman herşeyi daha mantıklı düşünebileceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

Aslında hata bende , kuran kursunda tüp patlaması yüzünden ölen 15 yaşından küçük kızlara terörist muamelesi yapan adamla tartışıyorum.

"imla"

Bir konu vardı neydi, neredeydi ?

Yurda erkek alan kızlar muhabbetinde kızlara orospu onlar falan gibi bişi mi demiştin neydi.

Medeniyetten, özgürlükten, demokrasiden dersini alamamış insanlar bugün Türkiye'de demokrasi savaşı verdiklerini sanıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

Bir konu vardı neydi, neredeydi ?

Yurda erkek alan kızlar muhabbetinde kızlara orospu onlar falan gibi bişi mi demiştin neydi.

Medeniyetten, özgürlükten, demokrasiden dersini alamamış insanlar bugün Türkiye'de demokrasi savaşı verdiklerini sanıyorlar.

Bu mesaj mı acaba;

Horizon said:

Bu tiplerin amacı belli de , fuhuş olan birçok yurdun olduğunu herkes biliyor. Ben birçok arkadaşımdan bilirim arkadaşı ile yurtta neler yaptığını vs.

Sekse, hatta belki o bile olmayan, sadece sevgiliyle aynı ortamda bulunma durumuna "fuhuş" diyen sığ mesajın sahibi, sonra yobaz olarak nitelendirilince alınıyor, "çelik ayna" seviyesine düşüyor. Harika :p

Bunun başbakanı da Münevver cinayeti için "ee sokakta erkeklerle gezerse davulcu da takar zurnacı da" demedi mi daha yeni? Cemaatinden ne bekliyordun?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben burada yanlış ettiğim lafı savunacak değilim. Fuhuş kelimesi hatalı kullandığımın farkındayım. He benim bu hatalı kullanımımı kendi yaptığın bilinçli seviyesizlik ve hakaretlerine neden olarak gösteriyorsan yapacak birşey yok.

Ki çok iyi biliyoruz ki sende sürekli olarak horizon tahammülsüzlüğü ve saldırganlığı mevcut. Birçok konuda fikir ayrılığı var diye , bölücü , pkk sempatizanı artı yobaz olduk. Güzel birşey hepsini barındırabilmek. Aslında senin ettiğin hakaret bana vız ama iade edeyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle her konuda lafı biryere getirmeden cevabını veriyorum. Üzerine senin garezini belirtiyorum , çünkü saklanabilecek gibi değil , çok belli ediyorsun.

Burada senin mesajının da konumuzla nekadar alakalı bir bakalım ? A yok pardon sen konu ile alakalı olduğu için bana sataşmayı seçtin.

Sonrada kendini büyütüyorsun :) , sadece benim için buraya mesaj attığının farkında değilsin sanırım.

Birkaç gündür moda oldu aşağı yukarı her konu altındaki konu ile ilgili mesajlara, kel alaka olarak sataşma , hakaret ve iftira mesajları geliyor. Sadece benim için de geçerli değil. Yani farklı fikirlere tahammül edemiyorsanız bu platformda ne işiniz var ?
Sosyal ağlarda paylaş

Cevabı nerede veriyorsun yahu, işine geldiği gibi bir cevap uydurmuşsun da gerçekle alakası yok, Taraf gibi olmuş. Topiğin kendisinde hiçbir özür mesajın yok, aksine "ben her demedim" falan diye kıvırma çabası içindesin, ki "her yurtta fuhuş denenir" de demişsin açık açık. Gider bakarsın hatırlayamadınsa.

Ged'in aramaya üşendiği bir referans görünce sen kıvırmadan getirip orjinalini koyayım dedim, hizmette sınır yok. İlk aramada çıktı allahtan. (Aranacak: "yurda", Yazar: Horizon.)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu başlıkla hiç alakası yok ama sen kendin zorluyorsun beni.

Benim kullanımım hatalı olmasa , orada oturup fuhuş kelimesini savunurdum. Hatalı kullanım olduğu için daha ilk mesajlarımda ne demişim ?

said:
E fuhuşun tanımı ne ?? Biri yazarmı. Ne diyosun gerge

Arkasından editleyip düzeltmişim.

said:
Hı doğru arada para karşılığı muhabbeti yok. Pardon.

Hatalı kullanım değilde gerçekten öyle düşünseydim bukadar açıklama veya düzeltmeye yeltenmezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...