Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ya beyler bu ne sıcaktır ya sıcak yüzünden kollarımda derman kalmadı tuşa basacak. Son enerjimle kendimi yataga atiyorum telefon falan çalıyor sürünerek açıyorum. Çok kötü bastırdı sıcak çook. Enerjimizi alıp götürüyor. Bizede böle sürünmek kalıyor. Bişey diil birde üşengeçlik getirdi valla. Mesaj atmaya üşeniyorum topiclere.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 walla bızım evın ıcı hep serın oluyoor dısarıdan ohh ben ıyıyım vallahı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bizimde evin içi serin oluyor,dışarı bayağı sıcak.[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 klima rocks. daha temmuzda ağustosta ne sıcaklar olur kimbilir eh.. *!moral bozar*[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Gidecem valla buralardan o zamana kadar inşallah.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bizim ev gayet serin ama dışarı çıkınca işte acaip şekilde afallıyorum. daha doğrusu bi oda baya serin oluyo (tabi güneş almayınca hiçbi şekilde..) ben de hayatımı orda sürdürüyorum.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 sıcaklard ayapılcak 2 sey 1-gündüz uyunur gece oturulur 2-dışarı cıkılır galeria akmerkez gibin yerlere gidilir klimanın ve serinligin tadı cıkarılır :) deniz kenarında iseniz zaten buraya mesaj atmanız kabahat[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 al bi arcelik klima *!20 gobegime* *!15 enseme* *!18 bacagıma* ohhh ense yap sonra[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 klima falan yok burda zaten ayy tatile de gitmedim bizimkilerle mal mal toruuyorum evde[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 lan sıcaktan ölcem şimdi bu ne ya[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben bakırköye falan gidicem simdi evde duramıyorum bare carousel e falan girem yada galeria ya takılırım zaten odamı asus t10 kasa ısıtıyo şiice bide havada sıcak ![hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ben birde antalyadayım beni düşünün birde ölüyoruz burda :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 way dynamick buralardansın sen de ben de ataköyde oturuyorum[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ben kendimi bilgisayarin fan'ina baglamayi düşünüyorum...[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Dışarda hava gölgede 35 C[hline]Fransa bayraginin maglup Türk topraklari üzerinde gururla dalgalanmasini saglayan,nam-i diger ' küçük Fransa ',Galatasaray camiasina ve ordumuz ileri gelenlerini en güzel sekilde agirlayan Galatasaray lisesi ögretmen ve görevlilerine tesekkürü bir borç bilirim. 20.3.1915 Jean-Pierre DUMOULI "Fransa Isgal Ordulari Kumandani" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Benim odam gunun hicbi vakti gunes gormuyo :) Cok rahatim valla yayilip oturuyorum hehe[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 sucuk gibi oldum be[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bide izmiri düsünün yaw burasi acaip sicak.odada hem klima hem vantilator actim hemde kolonya doktum uzerime :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 soguk duşşş diye bagırdım biraz önce bi güzel soyundum döküldüm ama bi baktım sular kesik lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 katılıyorum kuşadasına gidince iyice olucak inşallah klima taktırmaya ikna ederim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 soğuk duş iyi de alışınca saat başı duş almak gerekiyor[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 uyumayi denedimde cani düşmanlar tarafindan kaldirildim.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Havuz rulez nihohoohoho sitemiz rulez nihohoho[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 La deep bi havız paticik partisi düzenlesene atlasak şapada şupada yüzsek.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 siz bi kıbrısa gelin :-) (ben gidiyorum gerçi yarın) haziran sonu burda sabah 8-9 da bile min 35-36 derece :D[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar