Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıcak aka. İmdat Ölüyorum

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Ya beyler bu ne sıcaktır ya sıcak yüzünden kollarımda derman kalmadı tuşa basacak. Son enerjimle kendimi yataga atiyorum telefon falan çalıyor sürünerek açıyorum. Çok kötü bastırdı sıcak çook. Enerjimizi alıp götürüyor. Bizede böle sürünmek kalıyor. Bişey diil birde üşengeçlik getirdi valla. Mesaj atmaya üşeniyorum topiclere.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki:
praw'ı belediye zehirlemiş.[/b]

Querquobad Quane[SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim ev gayet serin ama dışarı çıkınca işte acaip şekilde afallıyorum. daha doğrusu bi oda baya serin oluyo (tabi güneş almayınca hiçbi şekilde..) ben de hayatımı orda sürdürüyorum.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me

Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Sosyal ağlarda paylaş

Dışarda hava gölgede 35 C[hline]Fransa bayraginin maglup Türk topraklari üzerinde gururla dalgalanmasini saglayan,nam-i diger ' küçük Fransa ',Galatasaray camiasina ve ordumuz ileri gelenlerini en güzel sekilde agirlayan Galatasaray lisesi ögretmen ve görevlilerine tesekkürü bir borç bilirim.

20.3.1915 Jean-Pierre DUMOULI "Fransa Isgal Ordulari Kumandani"
Sosyal ağlarda paylaş

bide izmiri düsünün yaw burasi acaip sicak.odada hem klima hem vantilator actim hemde kolonya doktum uzerime :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...