Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 soğan yiyince canım sigara çay veya sigara kola çekiyor. ard arda yaksam içsem bile kesmiyor, beynimde uyuşukluk oluyor ayrıca. ciddiyim ama :D nedendir? var mı başka böyle hisseden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 agzindaki tat gitsin diye iciyo olmayasin? nefret ediyorum soganin agizda biraktigi tattan, yedigime pisman oluyom mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bekle ardeth gelir wikiden copypaste yapar ögrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 herkes ayrı ya :D yeme olm o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sigara değilde çay ve kola normal soğan az susatır çay ve kolanın yanında da en güzel sigara gittiği için normaldir sıkma canını problem yok. eğer kendini iyi hissetmiyosan doktora görünmeni tavsiye ederim. geçen sene benimde başıma gelmişti çünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Soğan yemeyin lan sakat mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 soğanı solo yiyebilenlerdenmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 karımısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 benim canımda acı bişi yiyince sigara istiyo, lahmacun flm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Soğanı dışarda yemek - puandır lan bence her an karşına bişey çıkabilir ve her an hazırlıklı olmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yani burdan anlıyozki hepiniz sigara tiryakisisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yav yok soğan severim :D kermitin teorisi mantıklıymış ama. yav ama böyle dimdirek kafam tutuyor soğan yiyince, ilginç vallah, ardethi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ııh sigara benim tiryakim, bi türlü bırakamıyo beni, ömrünü tükettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kermit said: yani burdan anlıyozki hepiniz sigara tiryakisisiniz. DUYUMLARIMA GORE SIGARA ICENLER IKINCI SINIF INSANMIS, DOGRU MUDUR HEMSERIM ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bu devirde kütür kütür soğan yiyen kaldımı ya hala :S onion rings plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sigara içiyomusunuz, içirtmeeeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hababam pawnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 MADBOY said: kermit said: yani burdan anlıyozki hepiniz sigara tiryakisisiniz. DUYUMLARIMA GORE SIGARA ICENLER IKINCI SINIF INSANMIS, DOGRU MUDUR HEMSERIM ? 1. sınıf 2. sınıf kime göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 arada 2 post olmasına rağmen nasılda bakıyolar onion rings lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 soğan erkeklik hormonunu arttırıyomuş. benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 o hormon içinde patlıyor ama soğan yediğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 benim de canım inanılmaz sigara istior ama evde olduum icin içemiorum yazık bana yaa ühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hatredintern said: arada 2 post olmasına rağmen nasılda bakıyolar onion rings lere Senin sistem 1-2-2 diye mi gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Sigara içen insan bi kere 1. sınıftır her türlü ! içmeyenlere göre daha çok paramız varki sigara alabiliyoruz bunun yanı sıra ekonomiyide kalkındırıyoruz :) Hiç öle 2. sınıf falan demeyin biz 1. sınıfız :) Ayrıca sigara içenler içmeyenlere göre tasarruf yapmayı daha iyi öğreniyo sigara alabilmek için . Çöpleri yere atmama alışkanlığı doğuruyo, insanlara karşı daha nazik davranıyoruz bi kere ikrami öğreniyoruz içerken sorarsınız kullanıyomusun diye? Ondan sonra dayanışmayı öğreniyoruz sigarasız kalınca. İnsanları ucuz bi miktar karşısında test edebiliyosun örnek olarak sen verirsin adama kaç kere sigaran olmaz istersin cebinde oldunu bile bile vermez vay be dersin adamın ne mal olduğunu öğrenirsin :D Sigara zararı kadar yararıda var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar