kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 o kadın benden çok çekti ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 OLUM EVE GELDİM BU ADAM ISSIZ ADAM KOYMUŞ BİDE RAKI AÇMIŞ YANINA ALEM YAPIYO EVDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Adam son sahneyi geri alıp alıp izliyo 8. kez falan izledi heralde ezberledim resmen replikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Osso said: OLUM EVE GELDİM BU ADAM ISSIZ ADAM KOYMUŞ BİDE RAKI AÇMIŞ YANINA ALEM YAPIYO EVDE AHAHAHAHAH bittiğin andır göks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yazik lan, duygu sellerinde kayboldu cocuk, cat dozerle arayani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Osso said: Adam son sahneyi geri alıp alıp izliyo 8. kez falan izledi heralde ezberledim resmen replikleri. AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA abi adam romantiğe bağladı bırak... Karda donmak üzere uyku tatlı geliyor ama öldüğünün farkında değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tamamen osmanin abartmasi.8kere degil.raki olayi dogrudur canim cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ps3den yazmak iskence bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar