MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ben paylasmiyorum arkadasim, kendi kompleXlerim kendime.
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 dışarda bu şekilde açılan ağızların dolması fazla zaman almıyo biliyosun demi kuzum,kafesinde mutlusundur sen böyle heyyt hüyytt git ameliyat ol yada çizgiyi bil
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hatredintern said: dışarda bu şekilde açılan ağızların dolması fazla zaman almıyo biliyosun demi kuzum,kafesinde mutlusundur sen böyle heyyt hüyytt git ameliyat ol yada çizgiyi bil hatredintern said: heyyt hüyytt hatredintern said: hüyytt
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 monoyu kendim oynarim o halde. ._________________________________________. |OH | s| a | p | I |tes |KUDUS |YAN | |BEL | | | | |vik |(cc) |BAS | |ES__| _|____|_____|____|iye_|_______|____| |EZ | |YE | |DIM | |IL _| |____| BAL |ME | | I | |KAN | |____| |____| |? | |LAR | |____| | | |tak | MONOPOLI |____| |sim_| |KOY | |TEK | |DUM | |____| |____| |Ist | KAMU |Cocu| |____|_______________________________|_gu_| |ha |A |M | K |BAL|I| yan |k. |d |GO | |pis_|__|__|___|__ |_|bastin_|pasa|de|____| OH HADI BASLAYALIM. ZAR ATTIM.... ._________________________________________. |OH | s| a | p | I |tes |KUDUS |YAN | |BEL | | | | |vik |(cc) |BAS | |ES__| _|____|_____|____|iye_|_______|____| |EZ | |YE | |DIM | |IL _| |____| BAL |ME | | I | |KAN | |____| |____| |? | |LAR | |____| | | |tak | MONOPOLI |____| |sim_| |KOY | |TEK | |DUM | |____| |____| |Ist | KAMU |Cocu| |____|_______________________________|_gu_| |ha |A |M | K |BAL|I| yan |k. |d |GO | |pis_|__|__|___|__ |_|bastin_|pasa|de|_X__| *ZAR AT* *5 GELDI* *BAL'A KON* *KART CEK* _________________________ | | | cocugu koydun kanka, | | Yenikoye git | | | |_______________________| Ezdim seni Nil yine. Bb. |
ÞEN PÝLÝÇ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ŞEN PİLİÇ ŞEN ŞEN AHHH ŞEN PİLİÇ ŞENNNNNN
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bacım bana ampül dedi ampül resmi koy konuya plz ben bişi dersem şişko ve çirkin olduğumu yüzüme vurur
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmodai said: monoyu kendim oynarim o halde. ._________________________________________. |OH | s| a | p | I |tes |KUDUS |YAN | |BEL | | | | |vik |(cc) |BAS | |ES__| _|____|_____|____|iye_|_______|____| |EZ | |YE | |DIM | |IL _| |____| BAL |ME | | I | |KAN | |____| |____| |? | |LAR | |____| | | |tak | MONOPOLI |____| |sim_| |KOY | |TEK | |DUM | |____| |____| |Ist | KAMU |Cocu| |____|_______________________________|_gu_| |ha |A |M | K |BAL|I| yan |k. |d |GO | |pis_|__|__|___|__ |_|bastin_|pasa|de|____| OH HADI BASLAYALIM. ZAR ATTIM.... ._________________________________________. |OH | s| a | p | I |tes |KUDUS |YAN | |BEL | | | | |vik |(cc) |BAS | |ES__| _|____|_____|____|iye_|_______|____| |EZ | |YE | |DIM | |IL _| |____| BAL |ME | | I | |KAN | |____| |____| |? | |LAR | |____| | | |tak | MONOPOLI |____| |sim_| |KOY | |TEK | |DUM | |____| |____| |Ist | KAMU |Cocu| |____|_______________________________|_gu_| |ha |A |M | K |BAL|I| yan |k. |d |GO | |pis_|__|__|___|__ |_|bastin_|pasa|de|_X__| *ZAR AT* *5 GELDI* *BAL'A KON* *KART CEK* _________________________ | | | cocugu koydun kanka, | | Yenikoye git | | | |_______________________| Ezdim seni Nil yine. Bb. | ABI ASLFJBASFJLBHASJFL
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Osso said: özcan? var mı sorun dyorum
ÞEN PÝLÝÇ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 BEN ŞEN PİLİC DEGİLİM ŞEN MASTIRIM
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 emredir gene ya. anneyle baba da oymuş.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 _________________________ | | | Eline aldin kanka, | | Baslangic noktasindan ilerlemeden gec | | | |_______________________|
Öne çıkan mesajlar