Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ideazon Oyun Klavyesi

fizban

Öne çıkan mesajlar

http://www.hepsiburada.com/ideazon-gaming-pack-gpack-001-/productDetails.aspx?categoryid=51&productid=bd9248

ekteki klavye satılıktır. Alalı daha 1 ay civarı oldu, oyun oynarken çok iyi ama fakat numpad ile home/end vs tuşlarının bütünleşik olması sebebiyle kod yazarken falan inanılmaz zorlanıyorum, o yüzden satmayı düşünüyorum.

Paket bir kulaklık, bir mouse ile geliyor, ben kulaklık ile mouse'u hiç kullanmadım, onları da yollarım ama pek kaliteli görünmediklerini söylemem lazım.

klavyede sol tarafta fps/mmorpg oyuncuları için bayağı bir tuş var, ve hepsi yeniden atanabiliyor. 50 tuşa birden basınca dahi algılıyor. USB'den bağlanıyor.

Bi tek hepsiburada'da görmüştüm ben, 55 TL + kargo orada, 40'a satıyorum ben, kargo sizden.
Sosyal ağlarda paylaş

eve gidince daha yakından resmini çekip koyarım. ben kullanıyorum rahat. ama sağdaki numpad kısmındaki tuşlara hakim olamıyorsun, kazıklamiyim kimseyhi direk belirteyim.

kendi yazılımı var, oradaki tuşlar her tuşa/programa atanabiliyor. ben şahsen birini vent'te PTT atadım, diğerlerini de normal wow'da kullanıyorum.

yazın bir heves aldım da, sırf evde bunu kullansam alışırım onda da sorun yok, ama okula gidince numpad'in normal olup da eve gelince yamulmasına alışamyıor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...