Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Tolga bey'in misafir perverliğini çok beğendim. hatta çok çok beğendim. çok güleryüzlüydü çok memnun kaldım. ama benim puanım 3 http://www.benimkocambirmelek.com/ Adamları madara edip erkeklere bütün ev işlerini yaptırıp sonrada kadınlar gelip 5 çayı ile gün yaptıkları salak bi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 e onlar melek değil bildiğin gay olmuşlar yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 show tv serüvenleri..... ahaha kadın öteki kadın için kör olası kadın dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sökün dijitürkü kablolu tvyi falan, eziyet ya bunlar. entel ama haklı çıkışlar açın trt2 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bunların hepsi siyonist güçlerin oyunu eskiden tutti frutti vardı. erkeklerin gücüne güç katıyordu en azından.. şimdi ne var, "Kocam gay oldu Heyooo!!" başbakan "üç çocuk yapın ulan!" diye kibarca rica ettiğinde halk yağa kalkıyor "yooo olmaz öle şeeey!" diye. millet gay olmuş, nasıl yapsın be.. netekim şimdilerde tv izlemeyin, gay falan olursunuz! edit: kocam gay oldu!! heyoooo!!! diye sevinen kadınlara ayrı bi başlık açmak lazım bi ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ya işim dolayısıyla izliyorum yeni programları malesef. yoksa trt2 imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 rezillik diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 işini bırak, aç trt2yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 trt artık muhafazakar kanal oldu, cnbce desen tamam da=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sus kızım kafir misin, aç trt2'yi :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Böjeek said: ya işim dolayısıyla izliyorum yeni programları malesef. yoksa trt2 imba rte'mi görevlendirdi? "erkekleri gayleştiren programları ergenekon yayınlatıyor" diye bi duyum aldım da.. ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ben tv izlemiyorum diye prim yapmaya geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 seni çılgın, aramıza hoş geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 dasaaa said: Böjeek said: ya işim dolayısıyla izliyorum yeni programları malesef. yoksa trt2 imba rte'mi görevlendirdi? "erkekleri gayleştiren programları ergenekon yayınlatıyor" diye bi duyum aldım da.. ondan soruyorum yok pazar araştırması yeni yüz abiduk gubidik işler. hem burda geyleşme yok adam ev işi yaparken tabaklara atar yapıp tek tek kırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 çok maço sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 tabaklara atar yapmış! bak sen.. ne delikanlıymış be.. ah nuri abi ah.. allahtan bu günleri görmedin! sen ki tabakları kırık manyağı değil insanları mermi manyağı yapardın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 dasaaa korkuyorum senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 korkma be çok sevimli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 SA-KIN! Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. derdi ustam bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 asabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 asabi değil wasabi'yim.. utopia said: korkma be çok sevimli aslında. evet, haşin olduğum kadar sevimli ve duygusalımdır da. aynı zamanda yetenekli, muhteşem ve etkileyici bir adamım.. ama ne olursa olsun tabaklara bağırıp, tabak üzerinden prim yapmam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 İŞTE TÜRK ERKEYİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 napıyo bu herifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Melek mi Kelek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 utopia said: İŞTE TÜRK ERKEYİ. yaşasııın! şimdi izin verirseniz örgü örmeye dönmem lazım, yazı yazarken türkan şoray kirpiğini kaçırıyorum. motifler tam çıkmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar