Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Başladı bu akşam oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçıyla. İnönü Stadı'nda oynandı maç. Giriş bedavaymış sanırım. İlk 20 dakikada 2-0 öne geçmiş Beşiktaş, 31, 45 ve 51. dakikada gelen gollerle 3-2 almış maçı Galatasaray. Maçın tam tekrarı bu gece 00.30'da GSTV'de. Ayrıca başlıktan alakasız olarak, TRT3'ün yaklaşık bir saat sonra 22.50'de Galatasaray-Real Madrid Süper Kupa maçının tekrarını vereceğini de söyleyeyim, 9. yıldönümü kupanın. Formata göre, bu ligde 19 ve daha küçük yaştaki futbolcular mücadele edebiliyor. Ama 23 yaşına kadar 3 futbolcu oynatma hakkı da var. 36 takım; Marmara, Ege, Kuzey ve Güney olarak, dört gruba ayrılıyor. 9 takım, birbirleriyle 4'er kez oynuyorlar ve toplamda 36 maç yapıyorlar. Gruplarında ilk iki sırayı alan 8 takım, iki dörtlü gruba ayrılıyor. Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası gibi her takım birer kez oynayacak. Gruplarını lider bitiren iki takım da final maçında karşı karşıya gelecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 trt devlet yayıncılığının hakkını verip yayınlasa şu istanbul maçlarını fena mı olur? olmaz ama.. anlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kim izler abi paf ligini? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 İddaa maç programına girmesi düşünülüyor ligin, yayın hakkı da alınabilir çok cüzzi bir miktara bir kurum tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 iddaaya girerse çok kalp kırar bu maçlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 arabadayken radyodan duydum dedım gidemmi sonra seyırcısızdır almazlar bosuna yol kat etmıyelım dedım. Bu arada radyoyu sonradan actım olayıda anlamamıstım sadece bır gs bjk ınonu lafı duydum, belesmıs halbukı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 beşiktaş a2nin td sergen, tokatlanmış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 İddia programına girerse Sergen satar maçları demedi demeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar