Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A2 Ligi

Shaggy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başladı bu akşam oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçıyla. İnönü Stadı'nda oynandı maç. Giriş bedavaymış sanırım. İlk 20 dakikada 2-0 öne geçmiş Beşiktaş, 31, 45 ve 51. dakikada gelen gollerle 3-2 almış maçı Galatasaray. Maçın tam tekrarı bu gece 00.30'da GSTV'de. Ayrıca başlıktan alakasız olarak, TRT3'ün yaklaşık bir saat sonra 22.50'de Galatasaray-Real Madrid Süper Kupa maçının tekrarını vereceğini de söyleyeyim, 9. yıldönümü kupanın.

Formata göre, bu ligde 19 ve daha küçük yaştaki futbolcular mücadele edebiliyor. Ama 23 yaşına kadar 3 futbolcu oynatma hakkı da var. 36 takım; Marmara, Ege, Kuzey ve Güney olarak, dört gruba ayrılıyor. 9 takım, birbirleriyle 4'er kez oynuyorlar ve toplamda 36 maç yapıyorlar. Gruplarında ilk iki sırayı alan 8 takım, iki dörtlü gruba ayrılıyor. Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası gibi her takım birer kez oynayacak. Gruplarını lider bitiren iki takım da final maçında karşı karşıya gelecekler.
Mesaj tarihi:
arabadayken radyodan duydum dedım gidemmi sonra seyırcısızdır almazlar bosuna yol kat etmıyelım dedım. Bu arada radyoyu sonradan actım olayıda anlamamıstım sadece bır gs bjk ınonu lafı duydum, belesmıs halbukı
  • Yeni Oluştur...