madcow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yok be Kaan gayet toefl adım, okulun istediğinin üzerinde bir puan. Bunun üzerine kıllık yarattı boğaziçi. Neymiş 24/30 almam lazımmış toefl writing'inden ben 22 aldım diye bir daha writing sınavına soktular. Gökhan'da gayet haklı, gereksizliği tartışılır ama zorluyorlar boğaziçi'nde hazırlıkta. Sevinmemin nedeni kıytırık hazırlık sınavının gereksiz süründürmesi, bölümün zorlayacağını pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 neyse ama en sonunda bölümüne geçebildin koçum! hayırlı olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Xaenin said: Kıytırık hazırlık sınavını geçip seviniyorsan bence bölümde baya zorluk çekeceksin. OO MAN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mortis said: neyse ama en sonunda bölümüne geçebildin koçum! hayırlı olsun ^_^ Sağol abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 HELAL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Tacını fastreloader'a devredersin artık sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi ben remedial olursam bursum yanıyor. artık o okulu 10 senede bitirmem demektir. 2 hafta sonra geçmem lazım. bi el atın sdf. F2 bi de utanmadan verdikleri not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Awww evet, doğru o var, kalmaman lazım hazırlıkta. Ders falan al abi, F2 ile kaldıysan 2 haftada başka türlüsü zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 e abi madcow da f2 ile kalıp çok kasmadan geçtimdi diyodu bana? hani ulan ingilizcem yetersiz olsa eyvolley. hocalar yetersiz anlamıyor ingilizcemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Çok kasmamış olabilir de, o bu işlerin kurdu, az değil 1.5 senedir falan giriyor herif bu sınava, geçsin tabi lskfdaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 dur bakalım abi, hardcore çalışcam işte 2 hafta. ben ingilizce ders veririm lan derken ders almak koyar yani.. bursu bi şekilde hallederim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 İşte o sınavı geçmen lazım, bursu halletmenin olayı o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 o sınavı geçeyim de okula başlayayım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 mesela madcowla lisede aynı dönemde okuyanlar üniversiteyi yarıladı. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Abi liseyi benle aynı dönemde okuyanların %80'i falan mezun oldu geçen sene =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 lan yine moralim bozuldu of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Sen bu iki haftayı çalışarak geçir de, moralinin bozuk olması normal, sonra toparlıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 liseyi benle aynı dönemde okuyanlar iş sahibi oldu askere gitti geldi evlenecekler lan. benim suçum neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ama bi sn ben öğrenci değildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 fastreloader said: mesela madcowla lisede aynı dönemde okuyanlar üniversiteyi yarıladı. sdf. Bir sene kaybım var büyütme len üniyi yarılamak şeklinde. sdf. Çok net abi çalışırsan geçersin, o 1,5 senelik zamanın yarısında Spidee yanımdaydı biliyor ne kadar çalıştığımı, ben biraz kıçımın keyfine bu kadar uzattım süreci, o yüzden pek bok atamıyorum yadyoka ya da başka bir şeye. F2 lik bir writingi iki haftada geçer hale getirirsin çalışırsan, ama riske atmayayım diyorsan ders almak mantıklı. Koyar gruruma yediremem moduna da girme, girersen benim gibi uzatırsın bu da ayrı bir gerçek. Yok tek çalışır yaparım diyorsan da eylül ayında da geçiliyor, rivayetlere inanma sadece Robertliler eylülde geçebiliyor diye, Spidee gayet eylülde geçti. O değil de uyku tutmadı ya, gece gece yenen bigmac oturdu galiba =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi sınav 7sindeymiş=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 children have been placed in this thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar