SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 abi ben de resimdekini elimde tutuyorum şu an hahaha ama o modeller aynı seri zaten, bi kaç bişeyi değişik, dpi kademesi genellikle. Ama hepsi çok fazla rahat ben bunu bilir bunu söylerim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 valla aynıymıs baktım googledan he bendekinde 6 dpi var da kullanıyo musun diye sorucan hayır 800dpi de misler gibi duruyo dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 oyunlarda işe yarıyor daha çok, misal counter ya da adrenaline gamer oynarken, sensivity 0.6, dpi 1000 ayarlarsan maksimum performans alırsın 1000 dpi da, sensivity kaba ayar, dpi ince ayar gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 o degil de benimkinde scroll hedesi bozuldu gibi böyle aşagı çekince patır patır biraz aşagı biraz yukarı titreşim göndermiş gibi oluyo ekran yukarda da aynı şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 düşürdün falan mı ki, ya da ömrünü doldurdu mu, benimkinde birşey yok maşallah daha heheh, 2 yıllık kendisi. Gözüm gibi bakarım ayrıca :D u arada oyunlar hariç, hatta oyunlar dahil, 3x clicki kullanıyo musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 dotada filan hero alırken spam yapmam gerektiginde :P wowda da çook nadiren kullanıyodum da o asıl fpsler için CSde filan en az seken 3lü atış mıymıs neymiş öyle bişeyler demişti biri bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 evet ak47 ve m4a1 mi ne diyorlar ya, colt diye de geçiyor, 4-3 diyeyim :D onda falan çok fazla iyi performans veriyor x3 click, ama kullanmıyorum aklıma gelmior pek, hoş ne cs ne ag oynuyorum uzun süredir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 G9 alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 fiyat/performans eğrisinde performansları pek farklı değil x-7 serisi ile g9un, ama fiyat çok farklı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Fistan said: custom mouse kalıbı yaparsın. autocadde çizersin 3D falan malzemeyi seçersin, yaptırırsın. basit bişey bu kısmı. Öeh nasıl basit? İlk mesajı okuyunca aklım direk buraya takıldı zaten. Hadi seri üretim olmayacağı belli bi malzemeyi yaptıracak yer buldun kalıp yaptırabilirsin, e kalıbı neye göre çıkaracaksın? Ciddi 3d tasarım bilgisi istiyor o iş. Bi kere tasarıma içten dışa doğru başlaman lazım. Önce istediğin fonksyonlara göre devrelerini yapacaksın, ki hiç bi fikrim yok nasıl yapılır diye hehe. Sonra bunların kapladığı alana ve istediğin mekanik özelliklere göre bi gövde tasarlayacaksın. Tabi yekpare olmayacak gövde, içine devre yerleştirebilmek için birleştirilebilir parçalar halinde yaptırman lazım. Bu noktada malzeme önemli tabi. Mouseların çoğu enjeksyon baskıdan çıkma absden yapılır, tek parça maliyeti yüzünden pek böyle bi şansın yok gibi. Bide vida deliklerinden pimlere kadar çok ince ayrıntı gerektiriyor o iş, öyle çizdim yaptırdım falan olmuyor :P Fikir güzel ama bana biraz zor göründü. Yine de bi bakınayım ne tür malzeme ile gövde yapılabilir diye. Mouseun devresi belki elektronik bitirme tezi olarak falan yapılabilir, gövde de tam endüstriyel tasarımcı işi. Bence sen bu bölümlerde okuyanlara sor soruştur, hammadde desteği sağlarım projeden 100le geçersiniz diye gaza getirip çok ucuza çıkarabilirsin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 2 yıl filan önce 30a almıstım ben 750yi hatta 710 almaya gitmiştim de ellerinde yok diye aynı fiyata 750 vermişlerdi golddan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 içindeki devreyi yaptıktan sonra ben bile yaparım autocad'de 3D çizimini. artık tahtadan mı yaptırırsın, çelikten mi, plastikten mi ya da fiberden mi orası sana kalmış. ver tornaya yada kalıpçıya. aletleri var dev gibi. autocad çizimini çat diye çıkarıyor. tahta kaşık çiziyosun makinadan cıkıyor zort diye, arkadaşımın babasıda demir tornacısıydı, milimetrik oynamaması gereken irili ufaklı dişli çiziyorlardı yedek parçası olmayan bir makina için, çıkarıyorlardı küt diye. mouse söylediklerimin yanında basit bişey kaçar ama masraflı olur o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 abi fistan, adamlar milimetrik taslari cizer, bildikleri is oldugu icin. mouse'un hangi tusu ne kadar esneme payi ister, ne kadar bosluk birakirsan sert olur, hangisi iyidir vs bunlari bilmeden yapacagin tasarim tahta mouse ayarinda olur. axe cok guzel belirtmis. herhalde custom mouse uretim yapan birilerini bulup driver'i kendin yazmak en mantiklisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 entas mezunu biri 2-3 ay kasması lazım tabi kusursuz bir custom mouse için euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 akrilik ile olabilir aslında yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 elektronik kısmı zor. diğer kısmı pahalı ama kolay.. mesela protocase gibi şirketler yardımcı oluyorlar bu gibi şeylerde. tabii fiyatlandırması hafif tuzlu olabilir. el ile ise önce çizim, sonra ahşap ya da karton enkesitler oluiturma, sonra kesitlerin arasını fiberglas kaplama ve kesitlere kadar zımparalama, sonrasında kalıp alma ve son olarak kalıptan ürettiğin zamazingoya ulaşma.. ya da köpük materyal üzerine kazıma yapan bi cnc makinesi bulursun, senin çizimini kazır. üzerine fiberglas kaplarsın, keser içindeki köpüğü kazırsın. taamdır. daha bi doğrusunu endüstri ve makine müh. arkadaşlar anlatır herhal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Fistan said: dev gibi. çat diye zort diye küt diye. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 gorunce aklima direk mum geldi. open office mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oha kharon. kalbimdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 KHaRoN said: gorunce aklima direk mum geldi. open office mouse ben de aynı linki vermeye gelmiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar