ronqueror Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Spherenin üzerine evodllyi kurduktan sonra lordlukler gidiyor, prefixleri kaldırmadan bunu açmanın yolunu bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 if !() && (=10000) tag.name.prefix else tag.name.prefix endif Bu işine yarayabilir mi? [Bu mesaj Yeager tarafından 13 Haziran 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronqueror Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bunu clicklere koymak bence gereksiz bir şekilde işlemciyi zorlamaktan başka birşey değil, başka bir yolu yok mu acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ahah. yanlış düşünüyosun. en kaliteli yolu budur ayrıca sen buna zorlama diyorsun ama sonuçta her tıkladığın itemda da newbified checkinden tut birsürü check yapıyo (bilmiorum senin scriptlerini gerçi ama). makinayı zorlayan bişey değil. yani bunun gibi birsürü şey var.. zorlasa onlar zorlar. guild olayları falan hep bunun gibi sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 baska triggerlerde var. click kasabilir belki. zbl scplerinde [events fix] altinda @environchange kismini bul. ve altina if !() && ( >= 9000) tag.name.prefix else tag.name.prefix endif[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 o iş biraz sakat ama.. environment değişmeden lordluğu ilan edilmemiş olcak adamın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronqueror Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 İtem click o kadar fazla bir şey değil, ama insanlar başka birisinin ekranında gözüktüğünde dahi clicklenmiş kabul edilir, bu yüzden bence gereksiz neyse hallettim en az on=@death oldugu için fame aldiklarinda verdiklerinde falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 biliyorum clicklendiğini, item clickle adamın üstüne click arasında ne gibi bi fark var? tüm serverlar bu şekil kullanıyo da hangisinin cpu'su patlıyo? laga falan yol açmaz. ayrıca death'te sorun cıkarabilir. bi kişi ölünce bi kişi fame almıyo ki. bi kişi ölürse kimler saldırdıysa (atıyorum 3 kişi saldırdı bi pk'ya) 3ü de fame alır. neyse sen bilirsin illa öyle yap diyemicem önerdim ben sadece, almak isteyene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar