MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tatooine'de mos eisley'in cantinasında öle kalmış durumdayım. r2'dan aldığım bi görewi anlamadım yapamadım. cantinada öle duruorum birinin yardımına ihtiyacım war kime /tell atabilirim?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 12 Haziran 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bana yolla abi... bana /tell E-ih die ulaşırsın :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse Master Droid Engineer-TKM "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Rebel olmak istiyorsan FrF ile bağlantı kurman gerek Imperial olmak istiyorsan: /tell eaglef /tell charda /tell revhas /tell queljin /tell eamer[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P [Bu mesaj codmaster tarafından 13 Haziran 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 FrF içinde; /tell E-ih /tell Mirally /tell Sufi /tell Enako Bukadar yeter :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse Master Droid Engineer-TKM "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Direk Dantooine Mining Post a gelse de olur ;)[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 azuahzu ewet haklısın :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse Master Droid Engineer-TKM "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar