Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 PHP ile portal yapıyorum, include ediyorum belli sayfaları, ana sayfamın belirli yerlerine: 3 tane columnun var her birine sırayla bir küçük liste tarzı menü diyelim mesela, ekliyorum. şöyle bi problemim var, veritabanından bir yazı çektiğimde, kendisi biraz uzunsa, benim tablolar için belirledigim görünüşün içine ediyor. column genişliyor falan, dizaynda kalmıyor böylece. width falan belirledim ama yinede inmiyor yazı aşagıya, otomatik olarak sözcük kaydırmasını istiyorum ben notepaddeki gibim. php fonksiyonu yazabilirim sanırım sözcükleri kendi belirleyeceğim limite göre bölebileck, yazdırabilecek fakat kullanıslı görmüyorum. htmlde nasıl bir style komutuyla bunu yapabilirim, aydınlatacak olursa çok sevinirim. teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yazıyı içine yazdığın hücrenin style'ları arasında layout: fixed varsa kaldırmayı dene. Yok eğer yoksa, bi de text-align: justify eklemeyi dene. Eğer CSS kullanılıyosa bu değişiklikleri direkt CSS üzerinde yapmayı unutma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Nasıl teşekkür etsem azdır, sabahtan beri kabak tadı vermişti ufacık şey :D Teşekkürler column'a text-align:justify; eklemek yeterliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 eger uzun kelimeler filansa derdin wordwrap diye birsey de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar