CapN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 İŞLEMCİ Intel® Core2 Quad İşlemci Q8200 (2.33 GHz) ANAKART Intel® G31 Express Chipset YAZILIM Windows® Vista Home Basic TR OEM BELLEK 4 GB DDR2 800 MHz RAM HDD 500 GB SATA HDD EKRAN KARTI 512 MB ATI 4350 Ekran Kartı ODD DVD-RW Dual SİYAH KART OKUYUCU CF/SD/MS/MMC Kart Okuyucu Siyah HOPARLÖR 2.0 Hoparlör RMS Siyah SES KARTI 5.1 Kanal AC97 Audıo ETHERNET O/B KASA Özel Tasarım PEARL Siyah Kasa KLAVYE CREA Ergonomik Klavye Siyah MOUSE CREA Ergonomik Optik Mouse Siyah MONİTÖR Samsung 20" WIDE LCD Parlak Siyah 2033SN YAZILIM NOD32 Anti-Virüs Sistemi 2 YILLIK LİSANS 900 Lira Persembe almayı planlıyorumda uzun suredır takıp etmedıgım ıcın hiçbir bilgim yok. Sizede bir danışayım dedim. Sadece wow oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 4gb alma 64bit degilse vista ki degil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ne yapıcan ki sen bilgisayarla 900 liraya daha iyi bişey alabilirsin sanki wow için. ben bi buçuk ay önce topladım amd de olsa işlemci,ekran kartım 4850. toplamda 1 milyara denk geldi kasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ya burası senetle yapıyor kredi kartım yok o yuzden cok kotu degılse bunu alayım dıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 neresi orası senet yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Quad core işlemci ve antivirüs yazılımı pek de gerekli değil gibi. Listede hız, chipset falan yazıyor ama özellikle marka ve model vermekten kaçınılmış gibi. Kalitesinden şüphe etmek lazım böyle şeylerin. Araştırıp kendin toparlaman çok daha sağlıklı olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Tabıkı dogru soyluyorsun zaten cok kalıtelı bısı olmasını beklemıyorum evkurun saattıgı bılgısayar sonuçta :) Tv alırken bunuda cıkarıyım aradan dedım ama olmıcak sanırım. Evkur baya hosuma gıttı acıkcası nufus kagıdını verıyorsun adamlar ertesı gun evıne gelıyorlar ordamı yasıyorsun dıe bır sonrakı gunde teslım edıyorlar aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar