huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Son yıllarda ABD hükümetinden aldıkları ihalelerle savaşlara katılan özel güvenlik firmaları üzerine bir politik gerilim. Russel Crow gözü pek gazeteciyi oynarken, Ben Affleck başı belada olan politikacı. Son zamanlarda izlediğim en iyi politik gerilim. Türün hayranıysanız kesinlikle izleyin. Kalite yapım belli ediyor kendini canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 siyasi gerilim filmi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Afişine hasta oldum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bu özel güvenlikleri harcadılar herhalde 25 te de eleştiriliyordu. ırakta olanlar fln bunların başına patlayacak anlaşıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Pek beğendim, senaryo daki dönüşler ve filmin temposu harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 afiş güzel, cunku ortadki kız güzel, ben olsam acımaz ben affleck'in benine basardım dodge'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 çok iyi değildi film. vasat da değildi sanki russell crowe kurtarmış gibi fimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 rusell tek başına götürmüş filmi sevdim güzel ses tonu bi harika çıkmış bu filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar