Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ya arkadaşlar şu gruba hayranım, tüm mp3leri var bilgisayarımda, özellikle Elementation bence gelmiş geçmiş en güzel melodic death şarkılarından Ama şu grup hakkında hiçbir bilgim yok ya. Nedir, neyin nesidir? Pati Lyricz de arattım, bi Quo Vadis var, bi de Quo Vadis (Sweden) var. 2 adet mi var bu elemanlardan? Gerçi melodic grupları da genelde isviçreli, ikisi aynı olabilir ama kafam da karıştı. Zaten birşey de bilmiyorum allak bullak oldum. Ağlamaklı oturuyorum şu an bilg. karşısında... İMDAAAAAAAK! Biri anlatsın lütfen şunu.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Kanadalı bir grup. Quo vadis, latince nereye gidiyorsun anlamına geliyor.[signature][hline]VII.
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Saol locikcim, ampul gibi aydınlattın beni eheh. Daha daha?[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 huah nokya :)[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Anlamadım :)[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Kanadalı olanına hasta oldum, yaz sonu gibi tanıştım kendileriyle Day Into Night akıllara zarar bir albüm zaten, hunter/killer olsun let it burn olsun. daha sonra iyice gaza gelip diğer albümlerini de çektim ettim, adamlar gerçekten iyiler teknik death sanırım kendileri, öyle çıkardım. tabi yannışta olabilir çok türünde de değilim zaten. kesinlikle denenmeli. (davula başlayacaksanız uzak durun, soğutabiliyor) 3-5 bana güzel gelen şarkısı: break the cycle, let it burn, hunter/killer, silence calls the storm, dream, gider.
Öne çıkan mesajlar