Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 pacino said: costi ionita&alberto- ca la amsterdam bunu şarkı geçen yazın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacino Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben de yazarken tereddüt etmiştim zaten; ama bakmaya üşendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hush hush falan diye bi şarkı var günde 10 kere duyuyorum adı da hush tır kesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 süper, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 simek may biç ap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Sexy Bitch - Akon ft David Guetta Sex on the Beach - The Spankers Day 'N Nite (Crookers Remix) - Kid Cudi Love - Inna Hot - Inna Starstrukk - 3OH3! Get Low - Flo Rida ft T-Pain The Next Episode - Dr Dre & Snoop Doggy Dog I Know You Want Me - Pitbull Hotel Room - Pitbull Boom Boom Pow - Black Eyed Peas Hush Hush (I Will Survive Remix) - Pussycat Dolls Poker Face - Lady GaGa I Gotta Feeling - Black Eyed Peas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gNe_z9nlwHc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 asturiasın üstüne remix yapan hıyar kim peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Birde birthday sex diye bir şarkı var. Ne gereksizdir. Günde 20 kere dönüyor radyoda. Birde day and night. Inna yine iyi hani bunların yanında... Radioline var bu tarafta şükürler olsun, adam gibi playlistleri var kıytırık şeyler çalmıyorlar. Power'a bilmemneye kalsak yandık yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 EagleEye said: hush hush falan diye bi şarkı var günde 10 kere duyuyorum adı da hush tır kesin :P hush hush pussycat dolls (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Joy Fm de çalan bir şarkı var , bayan söylüyo, japonca veya uzak doğu dillerinden birine benziyo , adını bilen var mı acaba son zamanlarda çalıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 galiba ben çok geç öğrendim bu iki şarkıyı, lakin birkaç sene olmuş çıkalı. amy macdonald - this is the life one republic - all fall down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 arakdaşın deyimiyle "riolu miyolu bir club parça" varmış bilen varsa yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 şarkı ismi rio olan yok. içerisinde rio geçen var. ibiza şarkının ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Serge Devant- Addicted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 PITBULL - KRAZY PITBULL - ANTHEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Selam arkadaşlar yazmıyodum uzun zamandır mutluydunuz :) Ancak ihtiyacım düştü bu yaz plajlarda neler çalmakta öğrenmem gerekiyo ne kadar çok şarkı o kadar iyi. yani şu tip şeyler yine konsept aynı yani. http://www.youtube.com/watch?v=SmEUMjk-jNY Hoş daha geçen sene çalan şarkılar çalmakta çoğunlukla ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aramadığım yer kalmıyorrseni sabaahtan yatanakadarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 waka waka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 dedeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 MGMT - Kids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 eski ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 AŞK BU KIZILÖTESİ YARALI MÜZESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 günaydın geç uyandın. aşk bu sopa sopa vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar