Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Proff Convert

arezd

Öne çıkan mesajlar

Inevitable citydeki scavenging trainer bir quest veriyor. Quest de yanındaki Butchering trainerde bitmekte. Ben de questi okumadan adama döndürdüm meğer scavengingi aynı level butcheringe çeviriyormuş. Şimdi de öyle kaldı geri çevirmenin bir yolu var mı ya da başka bir yerden bu questin tam zıttı alınıyor mu=?
Sosyal ağlarda paylaş

Proff.'lar bir sekilde bırakılıp baskası alınabiliyor (ama nasıldı unuttum :/ Aksam eve dönüp oyuna baktıgımda ayrıntısını yazarım). Ama yeniden ayrı proff.u alırsan 0'dan kasmaya baslıyor. İtirazım var bu hayata diyorsan GM'lere yazmayı dene, belki düzeltirler, eski proff.unu kaldıgın leveldan geri verirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlaşıldı sanırım. Bir quest sayesinde scavenging proffuna butcheringden aynı levelden devam edilebiliyor. Yani mesela benim scavenging 93, questi alıyorum butchering trainere veriyorum ve benim 93 butcheringim oluyor yani bana aynen bu oldu. Aldığım questi okumadım sonra baktım aa buraya döndürülüyomuş hemen tıkliim dedim sildi proffu. Mantıken bu questin tam zıttı da olması lazım lakin hiçbir herde yazmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım ben yanlıs anlasıldım, cünkü eksik yazdım :/
Questin tam tersi yok, sagda solda tüm questleri tırtıklamaya meraklı biri olarak simdiye kadar bu questi döndüren tam tersi bi quest görmedim. Önceki mesajım, eger yeni proff.u istemiyorsan eski proff.una dönmen icin yapacagın cözümlerdi.
Bir de su geliyor aklıma.. wardb.com ya da war.allakhazam.com gibi sitelerde questlerin acıklmaları, yorumlar vs. var. Eger questini orada arattırırsan beeeelki ek bilgi olarak bunu nasıl döndürebilecegini ya da döndüremeyecegini yazmıslardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...