kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu adamlar almanya ligini vermiyolarmıydı sözde ? cuma günü schalke - hofenheim maçını vermediler üstüne bu gün woflsburg - hamburg maçı var oda yok şaka gibi vazmı geçtiler nedir bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 trtnn yapcağı iş bu kadar olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 dün dortmund maçını veriyodu trt3 bi tek onu gördüm ben daha 3.haftadan tek maça düştülerse fazla dayanmazlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bu hafta dünya atletizm şampiyonası olduğu için böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Stadyum programında adam ramazan dolayısıyla dedi yanlış duymadıysam. En yakın zamanda ayar ekeceklermiş, artık ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 istediği kadar ramazan olsun yav bu adamların haftada belli yayın akışını yapmak zorundalar 3 saat belgesel 3 saat spor gibi olmasa bile bi yerden bulup koymak zorundalar yukardaki atletizimden kotayı doldurdularsa bilemicem sporun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 schalke hoffenheim maçını verdi trt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 onu da banttan vermiştiler, maçın oynandığı gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 alakası yok ben yapacak bişi bulamadım yazlıkta bi baktım öğlen maçı veriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ne sabahı. :) o maç cuma akşamı oynandı, tekrarına denk gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 trt3 te geçenlerde bayern münih-meltz maçına rastladım ben de . Ne zamanın maçı , neyin maçıydı bilmiyorum . edit: metz de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 meltz ne ki ? mainzdir o bence =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ligi almasınlar lütfen ligleri almasınlar :( evde digiturk olmasada izleyebiliyorum problemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 düzgün bir şekilde trt1 verecekse alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Hehe, ne Metz'i yahu. :) Metz, Fransa Ligi'nde bir takım. Senin bahsettiğin Mainz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 avrupalılar zaten isimleri birbirinden çalıp durmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar