Tiax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Selamlar, Geçen sene uzun süre Eve oynadıktan sonra birkaç ay önce oyundan ayrılmak zorunda kalmıştım. Nickim Tiaxcala idi ama hep solo oynadığım için kimsenin hatırlayacağını sanmıyorum :) Uzuuuun zamanda stalker olarak paticik eve forumlarında dolandım :P Sadede gelirsek , şu anda Eve Online için bir Online Application yazmakla uğraşıyorum. Bi nevi can sıkıntısı projesi de denebilir. Oynamadığım dönemde yazmaya kalkmam saçma gelebilir ama oynadığım dönemde hiçbirşey yazamadığımı düşünürsek normal :) Oynarkende uzun zaman yazmayı düşünmüştüm ama oyundan çıkmakta zorlandığım için hiç becerememiştim. Fakat şu anda da kayıtlı oyuncu olmadığım için bir eve programı için en temel şey olan Eve Api Key'den yoksunum. Kapalı accountlar için api key alınamıyor ( yada ben beceremedim? ) ve bildiğim kadarıyla trail accountlarda bundan yararlanamıyor. Ve api key olmadanda hiçbişey yazamıyorum malum tüm işlencek karakter bilgileri vs key'le gelen xml içinde vsvs. Ricam ; eğer mümkünse , paylaşabileceğiniz durumda olan api keylerinizi bana iletmeniz. Tabi ki tamamen yabancı birine güvenmeniz zor ama alt account , trader account yada uzun zamandır oynamadığınız ama açık bi account vb durumlardaki keylerin çk kritik bi önemi olmayacaktır. Zaten key'le ulaşılabilecek herşey read-only olup , oyunda hesabı bile olmayan birinin okuması hiçbir şekilde zarar veremez sanırım :) Bu keyler sadece bende bulunucak ve test amaçlı kullanılacaktır. Bir nevi EveMon gibi düşünün , program bitince herkez kendi programını kendi key'iyle kullancak ama bitene kadar benim çalışmasını test etmem için bi key lazım. Hesabım aktif olmadığı için eve online forumlarından da isteyemedim , oynadığım dönemde hep solo takıldığım için rica etcek arkadaşda bulamadım , Eve Developer Networkte de hiç örnek key yok. Açıkçası hesabı açmayada korktum , hesap açılırsa ne iş-güç kalır ne program :) Ayrıca merak eden varsa , planladığım şey ufak bi karşılaştırma programı. Programı kullanan kişiler arasında son bi haftada en çok gemi patlatan , en çok zarar vere , en zengin vb kategorilerin sıralaması. Bu tip siteler var farkındayım ama onlardan daha farklı bişeyler düşünüyorum. Bu durumda tabi ki pvp'li paralı full key api tercih sebebidir ( her kategoride test edebileceğim için) ama seçme şansım olduğunu sanmıyorum , o yüzden full , limited , alt , malt herşeye razıyım :) yardım etmek isterseniz yada sorularınız varsa bana brnkahyaoglu_at_gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Ve hayır , bu bir goon scam değildir :)
Tiax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Eh dayanamayıp açtım kendi hesabımı gene :D Ama dediğim gibi bi listeleme programı üstünde çalışıyorum , yani gene de 3-5 limited-full key bulabilirsem iyi olur. Mailim üstteki msjda var. iyi oyunlar&eğlenceler.
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oyunda çoğu corp, api key sistemi ile message boarda ıvıra zıvıra kayıt ettiriyor. o yüzden kimse api key vermez.
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 www.ordaydim.com simdi burda bu kadar insan var bi zeki sensin dimi ilk onu acıkla sonra devam ederim ayrıca oyun nickim'e yakin bi nick olmanda baska bi ayrinti
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 verdiğin link açılmıyor. olay nedir anlatır mısın?
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 tam da mm goonlara daldığı anda, çok enteresan, adminler silebilirmi bu topici? git official forumlarda iste api key.
Tiax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Hmm linki bende açamadım , olayıda bilmiyorum ama gelen tepkinin nasılda kendinden emin olduğuna bakılırsa baya ters bi zamanlama olmuş gibi :) Neyse mahsuru yok ,ama olay neyse zerre alakam yok :) eh inandırmak zor olur tabi , aslında ben size tam olayıda söliyim ; şu anda www.avatarsunited.com sitesinin eve online application yarışması için uğraşıyorum. http://www.avatarsunited.com/eve-app-contest ve bu tip applicationların hepside api key üstünden çalışıyor malum vsvs. moss bişiler açıkla demişsin ama 5-6 aydır oyunda değilim (eh tabi buna da inanmıycaksın ama :P ) , açıklayabileceğim bi konu varsa yazabilirsiniz. mailimde var yukarda , bende bakıyorum buralara ara sıra elimden geldiğince açıklıyım nedir ne değildir. topic silinebilir , bu kadar can sıkacağını düşünmemiştim. Zaten kendi hesabımı da açtırdım , şu an en azından bi tane de olsa key var elimde. 15 eylülde biticek avatar united yarışması , umarım yetiştirebilip adımı temize çıkarırım :) glatheros- dediğim gibi başta hesabım yoktu , ve dolayısıyla official forumlara giremiyodum :) oyundayken becerememiştim scam işlerini , oyunu bıraktım istemedende olsa scammer oldum bi anda :) genede teşekkürler , iyi oyunlar ps : moss'un dediği olayı bende merak ettim , sağlam bi link olan yada bilen varsa öğrenmek isterim. ne halt yedi goonlar gene?
Öne çıkan mesajlar