hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 resmini bulamadım ama üstünde böyle bi sürü tuşu olan bi yerıni dürtünce kalemtraş bi yerini elleyince kalem çıkartan otomatik kalem kutulari vardi,voltranlı ve araba şeklinde olanları makbüldü :D tomboları rotringleri görünce acaba çok mu eski bizim ilk okul yıllari diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 senko said: şunlar vardı, tripliymiş gibi dakkalarca kalemi çevirip baktığımı hatırlarım. rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 rotring bnm için zenginliğin simgesiydi ve alamadığım için kendimi fakir hissediyodum... ancak alınmama sebebi her cuma kaybetmemdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ha bide bi keresinde 0.6 uçlu kalem almıştım o zamanlar yoktu hiç bi yerde. aldığım gün ucum olduğu halde sınıfta 0.6 ucu olan varmıı diye bağrına bağrına gezmiştim, tabi öyle uç yokki diyene direk kalemi uzatıyodum ağzı açık kalıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.engellilergazetesi.com/images/news/2785.jpg bir dönemin fenomeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 elesso said: ha bide bi keresinde 0.6 uçlu kalem almıştım o zamanlar yoktu hiç bi yerde. aldığım gün ucum olduğu halde sınıfta 0.6 ucu olan varmıı diye bağrına bağrına gezmiştim, tabi öyle uç yokki diyene direk kalemi uzatıyodum ağzı açık kalıyodu. AHAHAH süpersin lan. bizde de vardı öle biri. 1.0 kalem vardı bende de, 0.9 kullanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 dinazordu benimki 3. günü yere düşüp bozulmuştu bi dahda almadılar. 0.6 ya 0.5 takıyodum bende genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 elesso said: ha bide bi keresinde 0.6 uçlu kalem almıştım o zamanlar yoktu hiç bi yerde. aldığım gün ucum olduğu halde sınıfta 0.6 ucu olan varmıı diye bağrına bağrına gezmiştim, tabi öyle uç yokki diyene direk kalemi uzatıyodum ağzı açık kalıyodu. iddiaya girerdim ben de 0.6 kalem yok diyenlerle asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: 1.0 kalem vardı bende de, 0.9 kullanıyodum. 1.0 ne olmi al kömürle yaz direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 -007- said: senko said: şunlar vardı, tripliymiş gibi dakkalarca kalemi çevirip baktığımı hatırlarım. rep omg johann faber kırmızı kalem. en sevdiğimden. bide tenefüslerde simit oynama vardı. simiiiiiiiiiitt diye diye tenefüs biterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Asteroth said: Fistan said: 1.0 kalem vardı bende de, 0.9 kullanıyodum. 1.0 ne olmi al kömürle yaz direkt. aha uzat göster kalemi ağzı açık kalsın böylesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Asteroth said: Fistan said: 1.0 kalem vardı bende de, 0.9 kullanıyodum. 1.0 ne olmi al kömürle yaz direkt. 2B uçla bastırarak ve büyük yazardım. Lozan Antlaşması gibiydi sayfalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hatredintern said: resmini bulamadım ama üstünde böyle bi sürü tuşu olan bi yerıni dürtünce kalemtraş bi yerini elleyince kalem çıkartan otomatik kalem kutulari vardi,voltranlı ve araba şeklinde olanları makbüldü :D asdasda hakketen ya, amma istemiştim onlardan zamanında, voltranlısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 utopia said: http://www.engellilergazetesi.com/images/news/2785.jpg bir dönemin fenomeni. bende hala var sdjfhhjksdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ortası delinip boyuna iple asılmış pelikan silgi resmi aradım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 PİLOT KALEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hepsine bakamadım da baby-g koyan olmadı mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 elesso said: Asteroth said: Fistan said: 1.0 kalem vardı bende de, 0.9 kullanıyodum. 1.0 ne olmi al kömürle yaz direkt. aha uzat göster kalemi ağzı açık kalsın böylesine Herkes sizin gibi kalın hastası değil ki birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Asteroth said: http://image5.sahibinden.com/photos/69/10/02/big_15691002r08.jpg hala evimde duruyo. ilkokul 5 teydim galiba of. tr de katılmıştı gruplara grupta danimarka portekiz hırvatistan vardı of hepsinede yenilmiştik galiba haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yerden yüksek oynarken, okulun demirlerinin kenarından banka atlayamamıştım. onun yerine yere kapaklanmıştım. yağmur yağmıştı yeni, mavi önlükle girip siyah önlükle çıktım okuldan. onu vermişlerdi 5 beden falan büyük. bir de zincir oynardık biz, elele tutuşup bahçede zincir halinde koşan gerizekalı ilkokul öğrencileri. zincirden kopmuştum, yetişmeye çalışırken dişimi taşa çarptım. süt dişlerimdi zaten çıkacaktı da, önde iki diş sallanıyor böyle çok fena of. beden eğitimi hocası kaldırıp tuvalete götürdü, IIH GİRMEM BEN dedim. neden yavrum dedi adam AMA ERKEKLER TUVALETİĞ dedim. adam kaldırıp sokmuştu içeri kjhg. ilkokul 2 tabii. çektiler sonra o dişleri uyuşturmadan. acılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Asteroth said: elesso said: Asteroth said: Fistan said: 1.0 kalem vardı bende de, 0.9 kullanıyodum. 1.0 ne olmi al kömürle yaz direkt. aha uzat göster kalemi ağzı açık kalsın böylesine Herkes sizin gibi kalın hastası değil ki birader. kalınlığna değil marjinallğine vurulduk biz onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 -007- said: hamur silgiler http://www.sanatmalzemeleri.com/download/2877bb.jpg aah ah ne minciklardik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Futbolcu kartları - Pokemon kartları - Tasolar :) Bendede ilk okuldayken 0.35 vardı :) millet inanmıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar