Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğrenci Nostalji

Fistan

Öne çıkan mesajlar

elesso said:

ha bide bi keresinde 0.6 uçlu kalem almıştım o zamanlar yoktu hiç bi yerde. aldığım gün ucum olduğu halde sınıfta 0.6 ucu olan varmıı diye bağrına bağrına gezmiştim, tabi öyle uç yokki diyene direk kalemi uzatıyodum ağzı açık kalıyodu.

AHAHAH süpersin lan.
bizde de vardı öle biri.
1.0 kalem vardı bende de, 0.9 kullanıyodum.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

ha bide bi keresinde 0.6 uçlu kalem almıştım o zamanlar yoktu hiç bi yerde. aldığım gün ucum olduğu halde sınıfta 0.6 ucu olan varmıı diye bağrına bağrına gezmiştim, tabi öyle uç yokki diyene direk kalemi uzatıyodum ağzı açık kalıyodu.

iddiaya girerdim ben de 0.6 kalem yok diyenlerle asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

hatredintern said:

resmini bulamadım ama üstünde böyle bi sürü tuşu olan bi yerıni dürtünce kalemtraş bi yerini elleyince kalem çıkartan otomatik kalem kutulari vardi,voltranlı ve araba şeklinde olanları makbüldü :D

asdasda hakketen ya, amma istemiştim onlardan zamanında, voltranlısını.
Sosyal ağlarda paylaş

yerden yüksek oynarken, okulun demirlerinin kenarından banka atlayamamıştım. onun yerine yere kapaklanmıştım. yağmur yağmıştı yeni, mavi önlükle girip siyah önlükle çıktım okuldan. onu vermişlerdi 5 beden falan büyük.

bir de zincir oynardık biz, elele tutuşup bahçede zincir halinde koşan gerizekalı ilkokul öğrencileri. zincirden kopmuştum, yetişmeye çalışırken dişimi taşa çarptım. süt dişlerimdi zaten çıkacaktı da, önde iki diş sallanıyor böyle çok fena of. beden eğitimi hocası kaldırıp tuvalete götürdü, IIH GİRMEM BEN dedim. neden yavrum dedi adam AMA ERKEKLER TUVALETİĞ dedim. adam kaldırıp sokmuştu içeri kjhg. ilkokul 2 tabii. çektiler sonra o dişleri uyuşturmadan. acılıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...