Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk decoderını Dsmart anteni ile calıstırabilir miyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın aksam kuzenlere gidicez de iftara, onlarda dsmart var. acaba dsmart decoderı yerine bizim digiturk u baglasak fb macını seyredebilir miyiz?

yoksa anten ayarları falan mı lazım. hani digiturk icin farklı dsmart icin farklı olabilir mi o sinyalizasyon ayarları?
Mesaj tarihi:
tam bilgim yok ama ikiside aynı uydudan iş görüyor olması lazım.
digiturk çanagını takıp kurulum ayarını yaparsan izleyebilirsin diye tahmin ediyorum.kurulumu da otomatik zaten digiturkun.ç
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
eger dsmart anteni digiturk'un hizmet verdigi frekansi kapsiyorsa calisir..
hatta bizim apartmanin tepesinde koca koca canak antenler var. bizim evdeki digiturk ve dsmart'a gelen kablolar o canak antenlerden geliyor ve ikiside guzel guzel calisiyor..
Mesaj tarihi:
toggie said:

yarın aksam kuzenlere gidicez de iftara, onlarda dsmart var. acaba dsmart decoderı yerine bizim digiturk u baglasak fb macını seyredebilir miyiz?

yoksa anten ayarları falan mı lazım. hani digiturk icin farklı dsmart icin farklı olabilir mi o sinyalizasyon ayarları?

digiturk eutelsat kullanıyor diye hatırlıyorum. dsmart ise turksat. dolayısıyla uyduyu çevirmek lazım.
"hanıım çekkiyor mu"
Mesaj tarihi:
yok ya beceremedik. eutelsat secili iken de, turksat secili iken de sinyal almıyor hic. netten frekans ayarlarına baktık o sekilde manuel girelim dedik yine olmadı. binanın tepesinde sadece turksat ve hotbird antenleri varmıs. ama digiturk turksat da kullanıyo diye biliyorum. sadece eutelsat ise zaten olmaz herelde.

macın baslamasına 20dk var, hadi yardım bekliyorum pls :)
  • Yeni Oluştur...