Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Logitech Attack 3 joystick satılıktır. Özellikle uçak oyunları için biçilmiş kaftan. fiyat: 25TL Logitech Attack 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 force feedback yok demi bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Nerdesin? Alet kaç aylık/yıllık, garantisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 25 tl ye ne garantisi abi, garantiye gotursen yol parası o kadar tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Doğru dedin :D Esasında ne kadar eski olduğunu sormak için yazıyordum o cümleyi otomatik çıkmış ağzımdan hehe Bu aletler belli bir kullanımdan sonra 'kırılıyor' hassasiyeti gidiyor felan falan o yüzden merak ettim bir de 25 lira iyi para hani. Aslında almayacağım sanırım, gene oyuna sarmak istemiyorum pek ıııh. iyi satışlar dileyeyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ben birkaç kez flight simulator oynadım fakat oyun çok karışık olduğundan pek ısınamadım. sensible falan oynamadım yani merak etme :) garantisi yok tabii. 2 yıl önce mayısda almışım. alet temiz olduğundan 25 lira. mekan: istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 25 tl e herhangi bir pc aletedevati kaldi mi dunya ustunde ? cok sasirdim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Olmazmı teknolojik marketleri bi gez çin malı joystick-gamepad kaynıyo 15-2 liraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 usb hub var 10tl mesala hama hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar