Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Product Features * Skip-Free G-Protection Technology reduces or eliminates skipping during many active uses * CD-R/RW playback * 64 track RMS programming * Slim Stick LCD Remote Control * Ultra-slim full circle design Technical Details * Brand Name: Sony * Model: D-EJ885 * Supported Standards: Audio CD // MP3 * Width: 5 inches * Depth: 5.3 inches * Height: 0.7 inches * Weight: 6.7 Ounces * Tuner Technology: Digital * Radio Bands Supported: FM * Remote Control Description: Player remote control * Media Type: None * Audio Input: None * Component Type: CD Player * Color Name: Silver * Audio Output Mode: Stereo * Equalizer: Yes Fiyat: 100 Lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ipodu satamadın tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bi dürüm ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ipodu satmayı pek düşünmüyordum zaten bunu da laptopa takmak için eski mouse ararken elektronik dolu dolapta buldum hiç çiziği hiçbişisi yok çok az kullanılmış çok kalite alettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Fistan said: bi dürüm ısmarlarım ahahahaha evet. dürüme gider hacı bu. bence kenarda kalsın, vitrine falan koy. "ben discman döneminden beri kaliteli müzik dinlerim, zamanında araba parası verip sony almıştım" karizması yaparsın gelen hatunlara sdjhfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 babam almıştı ya bana doğumgünü hediyesi miydi yoksa öylesine bi hediyemiydi hatırlamıyorum ama ne para vermiş lan diye küçük halimle bile koymuştu bana valla şimdi dürüme mi gidiyor peeaahhh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 benimde philipsin var böyle, geçen gün kardeşimin odasında gördüm, böyle ücra tozlu bir köşeye fırlatılmış. Ahh dedim, şimdiki gençliğe bak ellerinde ipodlar, bizim zamanımızda bunlar vardı işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Alın gençler kalite alet ya takarsınız bi orjinal albümünüzü dinlersiniz şarabınızı yudumlarken falan olayı bu bunun fastfood kültürü ipod neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 İndirdim fiyatı: 70 Lira (kargo benden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bi whooper ısmarlarım yazmak için girdim de onu bile ısmarlamam kim ne yapsın discman'i ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sanane kardeşim belki adam discman dinlemek istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Tamam kızma ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 whooper deilde steakhouse düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 artırıyorum, 1.5 iskender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 orjinal foto isterim ben. kulaklıkları sağlam mı bide? 30 TL çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 diskmen ne lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 2x1.5 iskender bursada, iyi teklif bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Son fiyat: 50 lira. Kargo benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yanında philips web cam hediye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bak bak biyerlere varmaya başladık tatile çıkıyorum 1 ay kadar döndüğümde elinde kalırsa anlaşırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 1 ay a kadar 50 milyon için bunla mı uğraşcam ya bugün yarın alan alıyorsa alsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Künefe ısmarlarım.Dondurmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 mis gibi alet artı philips kral webcam kargoda benden 50 lira lan daha ne istiyonuz ne bekliyonuzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kaç gram acaba bu ya? pardesü cebinde taşınır mı :P bi arkadaşta vardı diskman adam 8 yıldır kullanıyorum taş gibi mp3 sesi çok kalitesiz bu mp3leri bile çokgzel çalıyor zaten ilk mp3 çalar diye hava atıyordu bana ama gene de ortalıkta dolaştıramıyordu millet laf söyleyecek diye heheh Hatta:: yavuz"e // (01:24): http://sp.sony-europe.com/media/6/2897 adamın biri 50 TL'ye satıyo :P (Σ√ЯأMĐı$I) (01:24): yani? bildiin discman yavuz"e // (01:25): eet yavuz"e // (01:26): sendeki duruyo mu hala (Σ√ЯأMĐı$I) (01:26): duruyo tabii yavuz"e // (01:26): diskman görünce aklıma sen geliyosun boracım nabıyım sdfg (Σ√ЯأMĐı$I) (01:26): bi kez bile bozulmadı var ya 8 yıllık alet hala taş gibi yavuz"e // (01:26): Alsam mı yaw :N (Σ√ЯأMĐı$I) (01:26): ilk mp3 çalardı o benim aldığım millet kasetli walkmanle gezerken biz mp3 dinlerdik heyy hey (Σ√ЯأMĐı$I) (01:27): mp3 kaydedilmiş cd okuyabilen ilk discman doldururdum 700 mb ı koyardım 100 tane şarkı işte dinle dinle dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar