eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya böle resimlerde (paticik albümü dahil) ve sitedeki linkleri göremiorum beyaz kare içine çarpı işareti çıkıo bi program indirmem gerekirmi veya bi ayar!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya birisi bişey yazsın sölesin ltf[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 deniz sorun senden deel, öle olması gerekiyo. resimlerin linkleri yanlıştır . linklerinde bağlantıuları kırıktır. pati albüme gir, eğer en son konulan resimler göremiyosan sorun yok. onlar zaten bozuk kimse göremiyo. ama hiçbi resmi göremiyosan o zaman sorun var demektir[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 SAg clickleyip show pictures dediğinde düzeliyor mu? İlginç bir hata.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 düzelmio[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: elma, 12 Haziran 2004 11:41 tarihinde demiş ki: deniz sorun senden deel, öle olması gerekiyo. resimlerin linkleri yanlıştır . linklerinde bağlantıuları kırıktır. pati albüme gir, eğer en son konulan resimler göremiyosan sorun yok. onlar zaten bozuk kimse göremiyo. ama hiçbi resmi göremiyosan o zaman sorun var demektir hiç göremiorum![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ie nin ayarlar şeysinde resimleri göster gibisinden bi ayar var onu bi kontrol et (araçlar/internet seçenekleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: EagleEye, 12 Haziran 2004 11:51 tarihinde demiş ki: ie nin ayarlar şeysinde resimleri göster gibisinden bi ayar var onu bi kontrol et (araçlar/internet seçenekleri) seçili o ayar[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Peki firewall veya anti spyware tarzı bi program kullanıyormusun? yada antivirüs falan o tür programlarda reklam tarzı şeyleri engelleyen bi plug-in oluyor genellikle eğer öyle bi program varsa kapatıp bide o şekilde dene düzelirse o programın ayarlarını kurcalayıp o olayı kapatmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 spyware la dosya temizlerken sildiğim bi dosya yüzünden olmuş olabilir bunlar aslında öle bi şüphem var[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bi çözüm bulamadım hala!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar